دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
علمایی:

دانشگاه ضربان‌سنج حیات ملی جامعه است

معاون علوم مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه ضربان‌سنج حیات ملی جامعه است.
کد خبر : 397912
_MID00050.jpg

به‌ گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جواد علمایی در دومین روز اجلاس رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در گرامیداشت سی‌وهفتمین سالگرد تأسیس این دانشگاه که صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، اظهار کرد: با استناد به فرمایش‌های رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب می‌توان گفت دانشگاه ضربان‌سنج حیات ملی جامعه است.


وی ادامه داد: بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب دانش آشکارترین وسیله عزت و‌ قدرت یک  کشور است که با فراهم کردن زمینه‌های لازم برای عملی کردن گام دوم انقلاب باید تلاش کنیم.


معاون علوم مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: باور قلبی داشته باشیم کارهایی که انجام می‌دهیم را در آخرت نیز بهره خواهیم‌ برد، دانشگاه در ریل جدیدی قرار گرفته است که از این فرصت برای خدمتگذاری استفاده کنیم.


علمایی ادامه داد: باید تعامل زیادی با سازمان داشته باشیم می‌توانیم با انجام برخی کارهایی که هزینه‌ای ندارند در پیشرفت و تقویت مجموعه مؤثر باشیم.


وی گفت: توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت، جامعه و کشاورزی و همچنین بهبود روابط و تعاملات بین‌المللی دانشگاه و اصلاح فرایندهای اجرایی در دستور کار قرار دارد.


معاون علوم مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: اصلاح و‌ بهبود نسبت و هرم هیئت علمی دانشگاه و گسترش آموزش عالی بر اساس تقاضای اجتماعی و مزیت رقابتی واحدها و سند آمایش سرزمینی دانشگاه خورد جز اهداف اصلی است باید، هر دانشجویی که از اینجا فارغ‌التحصیل می‌شود خود مبلغ این دانشگاه باشد.


علمایی با اشاره به استراتژی‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه افزود: بازنگری و بهبود نظام آموزشی و پژوهشی دانشگاه با هدف افزایش کارآمدی و توسعه فناوری‌های مناسب با نیاز جامعه با نگرش ایجاد تحول در علوم مهندسی و کشاورزی باید انجام شود.


وی ادامه داد: لازم است نسبت و هرم هیئت‌علمی دانشگاه اصلاح شود و گسترش آموزش عالی بر اساس تقاضای اجتماعی بهبود یابد و در مزیت رقابتی واحدها و سند آمایش سرزمینی دانشگاه تغییرات جدی داشته باشیم.


علمایی با اشاره به مشکلات و تنگناهای موجود اظهار  کرد: کاهش جمعیت دانشجو و دانش‌آموز کشور و به حدنصاب نرسیدن بسیاری از رشته‌محل‌ها، وجود رشته‌محل‌های دارای عضو هیئت‌علمی فاقد دانشجو، وجود رشته‌محل‌های دارای دانشجو و فاقد عضو هیئت‌علمی ، توسعه کمی غیرضروری تحصیلات تکمیلی بدون وجود زیرساخت و کثرت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی از مشکلات اساسی در این زمینه است.


وی ‌در خصوص ‌احیای پردیس‌های دانشگاهی بیان کرد: به منظور استفاده از پتانسیل واحد علوم‌ و تحقیقات جهت ارتقای سطح آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها پردیس‌های دانشگاه علوم و‌ تحقیقات که دارای مجوز دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستند، در ۹ استان کشور احیا و از سال۹۷ در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش دانشجو داشته است.


انتهای پیام/4115/۴۱۰۸/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب