دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

خدا در قیامت به این افراد رحم می‌کند!

بنابر تصریح قرآن و روایات، قیامت روزی است که بندگان سخت به رحم و مهربانی خداوند نیاز دارند اما تنها کسانی خاص از این عطوفت بهره مند می شوند.
کد خبر : 39310

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، قدس آنلاین نوشت: مهربانی و دلرحمی از صفات پسندیده و مورد توصیه و سفارش اسلام است که علاوه بر دیگران، برای شخص مهربان نیز برکات و عوایدی دارد.


پیامبر خدا (ص) می فرمایند: «خداى رحمانِ خجسته و والا، به مردمانِ دلرحم رحم مى کند. به ساکنان زمین رحم کنید تا آن که در آسمان است به شما رحم کند.»


ایشان همچنین می فرمایند: «هر که حتى به لاشه گنجشکى رحم کند، خداوند در روز قیامت بر او رحم آورد.»


از رسول خدا (ص) است که: «سوگند به آن که جانم در دست اوست، وارد بهشت نمى شوید تا اینکه به همدیگر رحم کنید.» عرض کردند: اى رسول خدا! همه ما دلرحم و مهربانیم. حضرت (ص) فرمودند: «نه اینکه به یک فرد خاصى رحم کنید بلکه به عموم مردم رحم و مهربانى کنید، به همه مردم رحم کنید.»


علاوه بر این، در آموزه های دینی ما حتی کسانی که مستحق مهربانی و دلرحمی هستند نیز تصریح شده اند.


رسول اکرم (ص) می فرمایند: «به عزیزى که خوار گشته و توانگرى که تهیدست شده و دانشمندى که در روزگار نادانان تباه گردیده است، رحم و مهربانى کنید.»


ایشان همچنین فرموده اند: «اى انس! با کودکان مهربان باش و بزرگسالان را احترام گذار تا از رفیقان من باشى.»


امیرمومنان علی (ع) نیز می فرمایند: «شایسته است که افراد پاکدامن و بهره مند از سلامت ، با گنهکاران و اهل معصیت ، مهربان باشند و سپاسگزارى [از خداوند] بر جان آنان چیره باشد.»


و فرموده اند: «با کودکان خانواده ات مهربان باش و بزرگان خانواده ات را احترام گذار.»


امام صادق (ع) می فرمایند: «من به سه کس ترحّم مى کنم که شایسته مهربانى اند: عزیزى که به خوارى افتاده و توانگرى که نیازمند گشته و دانشمندى که خانواده اش و مردمانِ نادان ، او را خفیف و بى قدر مى شمارند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب