پارک علم و فناوری در حوزه پزشکی به زودی راهاندازی میشود/ معافیتهای مالیاتی ۱۵گانه برای شرکتهای دانشبنیان
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی آنا، وحید احمدی در حاشیه گردهمایی مدیران شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت، گفت: مراحل اولیه راهاندازی پارک علم و فناوری به صورت تخصصی در حوزه پزشکی انجام شده و به زودی این پارک راهاندازی خواهد شد.
معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: ۱۶۰۰ شرکت دانشبنیان، تائیدیههای دانشبنیانی را دریافت کردهاند که از این تعداد ۴۵۰ شرکت دانشبنیان در حوزه سلامت و پزشکی فعالیت میکنند.
به گفته وی؛ در لایههای پایین مدیریتی، فرهنگ توسعه شرکتهای دانشبنیان و حمایت از این شرکتها، نهادینه شده که باید در این زمینه برنامهریزی صورت گیرد.
احمدی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد معافیتهای مالیاتی برای شرکتهای دانشبنیان از سوی وزرای علوم و اقتصاد ابلاغ شده و شرکتهای دانشبنیان از معافیتهای مالیاتی ۱۵گانه برخوردار میشوند.
معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود:در سالهای گذشته فعالیت اساتید دانشگاه در شرکتهای دانشبنیان نوعی مشکل به حساب میآمد اما از سال گذشته مصوب شده که اساتید دانشگاه میتوانند شرکت دانشبنیان داشته باشند و یا در این نوع شرکتها فعالیت کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: باید حوزههای فناوری اطلاعات، کامپیوتر، مهندسی شیمی و الکترونیک را بدون مرز بدانیم، زیرا این حوزهها در ایجاد فناوریهای پزشکی، نقش بسزایی دارد.
احمدی گفت: در سال ۲۰۱۳ حوزه پزشکی بالغ بر هزار میلیارد دلار از بازار جهانی را به خود اختصاص داده بود. از این میزان ۴۵۰ میلیارد دلار سهم داروهای نوترکیب و جدید بود که سهم ایران از این بازار بسیار ناچیز ارزیابی شده است.
وی عنوان کرد: وزارت علوم و دولت، حمایتهای صادراتی خوبی از محصولات فناورانه شرکتهای دانش بنیان دارند اما باید سعی شود این شرکتها از مرزهای کشور خارج شوند تا بستر تبادل بینالمللی برای این شرکتها فراهم شود.
معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پایان خاطرنشان کرد: از سال ۹۲ تا سال ۹۴ حدود ۸۰ میلیون دلار صادرات محصولات فناورانه داشتهایم.
انتهای پیام/