دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دریافت 59 میلیارد تومان کارمزد برای مانده‌گیری از حساب‌های بانکی

بر اساس آمارهای ارائه‌شده توسط شرکت شاپرک، در پنج ماهه نخست سال جاری بیش از 491 میلیون تراکنش مانده‌گیری در نظام بانکی انجام شده است که برای انجام آن کارمزدی بالغ بر 59 میلیارد تومان توسط مردم پرداخت شده است.
کد خبر : 38522

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، این آمار نشان می‌دهد تعداد کل تراکنش‌های انجام‌شده از طریق تلفن همراه، موبال و اینترنت بیش از 3 میلیارد و 883 میلیون فقره بوده است.


از این تعداد تراکنش یک میلیارد و 716 میلیون و 19 هزار و 817 تراکنش در استان تهران و 2 میلیارد و 167 میلیون و 8 هزار و 817 در سایر استان‌ها انجام شده است.


تعداد تراکنش‌های الکترونیکی از پایانه‌های فروشگاهی در این مدت بیش از 2 میلیارد و 855 میلیون تراکنش بوده است که از این تعداد تراکنش بیش از 2 میلیارد و 240 میلیون آن مربوط به خرید، بیش از 334 میلیون تراکنش مربوط به پرداخت قبوض و خرید شارژ و بیش از 280 میلیون تراکنش آن مربوط به مانده‌گیری حساب است.


در همین مدت بیش از 735 میلیون تراکنش از طریق درگاه تلفن همراه انجام شده است. بیشترین تراکنش‌ها از این طریق مربوط به خرید شارژ و پرداخت قبوض بوده است که بیش از 522 میلیون تراکنش را به خود اختصاص داده است. بعد از آن مانده‌گیری با تلفن همراه با بیش از 210 میلیون تراکنش و خرید با بیش از 3 میلیون تراکنش قرار دارند.


آمار تراکنش‌های انجام شده برای مانده گیری از طریق اینترنت در گزارش ارائه شده از سوی شرکت شاپرک شفاف نیست و عدد آن صفر عنوان شده است.


در پنج ماهه نخست سال جاری مردم بیش از 219 میلیون تراکنش خود برای پرداخت قبوض و خرید شارژ از طریق اینترنت انجام داده‌اند. همچنین در این مدت 71 میلیون تراکنش خرید اینترنتی انجام شده است و در مجموع بیش از 290 میلیون تراکنش از طریق اینترنت انجام شده است.


اما نکته قابل توجه در این گزارش میزان کارمزدی است که از طریق تراکنش‌های مربوط به مانده‌گیری حاصل می‌شود. بر اساس آمارهای موجود و بدون احتساب مانده‌گیری‌های اینترنتی، مردم بیش از 491 میلیون تراکنش برای مانده گیری انجام داده‌اند. کارمزد مانده‌گیری در حال حاضر 1206 ریال است و این نشان می‌دهد کارمزد مانده‌گیری در پنج ماه نخست امسال بیش از 59 میلیارد تومان است.


در گزارش ارائه شده، آمارهایی از انتقال پول بین حساب‌های بانکی که بیشترین کارمزد را دارد نیز اعلام نشده است و به همین دلیل نمی‌توان میزان درآمد حاصل از این عملیات بانکی را محاسبه کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب