ازدواج اینترنتی اگر در چارچوب قواعد باشد مورد قبول است
سمیرا خطیبزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان، جوانان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره رواج ازدواج اینترنتی در فضای مجازی اظهار کرد: امروزه فضای مجازی و رسانههای الکترونیکی در کنار محاسن آن تسهیلاتی برای بشر ایجاد کرده است که در کنار آن معایبی دارد که باید به آن توجه شود.
وی افزود: بخش بزرگی از این آسیبها دامنگیر خانوادهها شده است یکی از این آسیبها ازدواج اینترنتی است که بعضاً بیشتر در سایتهای همسریابی مشاهده میشود ولی اکنون در فضای کاملاً رها، بدون چارچوب و غیرمنطقی است که همین موضوع بسیاری از معضلات فرهنگی خود را نمایان میکند.
مدیر فضای مجازی بسیج جامعه زنان گفت: این سایتها و رد و بدل کردن شمارهها و اطلاعات و ترویج ازدواج به صورت تصویری یا پیشنهادی به شکل بسیار نامناسب برخلاف فطرت و حیای یک زن است که مشکلاتی در جامعه و ازدواج به وجود آورده است.
خطیبزاده بیان کرد: اگر منظور از ازدواج اینترنتی در فضای مجازی این نوع ازدواج باشد کاملاً مردود بوده زیرا با هویت و فرهنگ ایرانی در تضاد است.
وی ادامه داد: باید کرامت و شخصیت زن در کل مراسم مختلف ازدواج که به صورت زنجیره وجود دارد به بهترین شکل حفظ شود زیرا بعدها این کرامت و شخصیت زن است که پایههای زندگی را محکم میکند.
مدیر فضای مجازی بسیج جامعه زنان عنوان کرد: اکنون مؤسسات فرهنگی و مراکزی در زمینه ازدواج فعالیت میکنند که پیشینه روشنی دارند یعنی افرادی در آن کار میکنند که درس آکادمیک خواندهاند و حتی در برگزاری و آمادگی قبل از ازدواج و بعد از ازدواج خدمترسانی میکنند و سابقه چندین ساله را دارند. شبکههای اجتماعی برای مقدمات ازدواج به عنوان ابزاری برای جمعآوری اطلاعات و تسهیلگری برای ازدواج است که پس از ارائه اطلاعات کامل، منجر به ازدواج میشود.
خطیبزاده افزود: سایتها چه در امر ازدواج و چه در امور دیگر به صورت قارچگونه سبز میشوند و مسائل دیگری را شامل شده و ضرر و آسیبهایی را به خانوادهها وارد می کنند.
انتهای پیام/4046/پ
انتهای پیام/