دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 خرداد 1398 - 01:10
در گفتگو با آنا عنوان شد؛

شب قدر، تجلی پرتو الهی در عالم

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: شب قدر تجلی پرتو الهی در عالم است که رحمت خاص آن شامل بندگان مؤمن و سرشار از سلامت و رحمت است.
کد خبر : 383729
11.jpg

نقی سنایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بابل با تسلیت شهادت حضرت علی علیه‌السلام درباره فضیلت‌های شب قدر گفت: شب قدر، شبی بافضیلت بوده و بهترین اسرار الهی در آن نهفته است. نزول قرآن از وقایع و حوادث عظیم شب قدر بود تا بشر را از گمراهی نجات دهد.


وی تأکید کرد: اگر همه ماه‌ها (محرم، ذی‌القعده، ذی‌الحجه، شوال و ...) برای ماه مبارك رمضان آفریده‌ شده باشند و اگر ماه‌های رجب و شعبان، مقدمه‌ای بر سير ملكوتی ماه رمضان باشد، اين ماه، خود مقدمه‌ای بر شب قدر است؛ چنان‌که امام صادق(ع) فرموده است:«قَلبُ شَهرِ رَمَضانَ لَيلَةُ القَدرِ» قلب ماه رمضان، شب قدر است.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با بیان اینکه فضلیت و برکات شب قدر بسیار باارزش و زیاد است، افزود: بركت يعنی زيادت و رشد، خیر ثابت، چیزی که از جانب خدا باشد و بركات يعنی خيرهای دارای رشد و افزايش، معنای اصلی آن ثبوت، امن، اطمينان و آرامش است، پس هرکسی در این شب با خلوص، ایمان و تقوای بیشتر عبادت کند از فیوض آن بهتر بهره‌مند‌ می‌شود.



سنایی اطاعت را از دیگر عوامل برکات دانست و بیان کرد: برای بهره‌وری آحاد مردم از جمله دانشگاهیان فرهیخته، برکات شب قدر را با توجه به بيان پيامبر اسلام(ص) درباره ماه مبارك رمضان که ماه خداست و دارای بركت و رحمت است، می‌توان این‌گونه تبیین کرد؛ شب قدر، شب نزول دفعی قرآن كریم، شبی مملو از خير و رحمت الهی بوده و صاحب شب قدر، حضرت حجت‌بن‌الحسن‌المهدی(عج) است و تقدیر امور در محضر شریف ولی‌عصر(عج) انجام می‌‌شود.  


وی اظهار کرد: شب قدر دارای  آداب و  اعمال و تكاليف  بوده که مقدمه  رسیدن مؤمن به وصال محبوب است، شب وصل به خداوند عالم كه لازم است از صاحب اين شب امام زمان(عج)، شهيد محراب اين شب‌ها مولی‌الموحدین اميرالمؤمنين (ع) بهره كافی را برد.


انتهای پیام/4117/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب