بالون آتشزا سلاح جدید مقاومت/sky spotter صهیونیستها ناکارآمدست
گروه بینالملل خبرگزاری آنا، شاید هیچ وقت بنیانگذاران رژیم صهیونیستی باور نمیکردند، روزی مردم غزه و فلسطین اشغالی با «بادبادک» یا به تعبیری بهتر «بالونهای آتشزا» این رژیم را مستأصل کنند.
از زمانی که دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا بر مسند کاخ سفید نشسته، دست صهیونیستها برای غارت و اشغال بیشتر سرزمین فلسطین بازتر شده است. در اوایل سال 2018 بود که ترامپ از حل مسئله فلسطین خبر داد و گفت طرحی به نام «معامله قرن» را رونمایی خواهد کرد.
از سوی دیگر «روز زمین» در چهل و دومین سالگرد خود با اعلام انتقال سفارت آمریکا به بیتالمقدس مصادف شد و مردم نوار غزه تظاهرات بازگشت به سرزمینهای اشغالی را آغاز کردند که طبق آخرین آمار، تاکنون نزدیک به 7 هزار نفر در آن کشته و زخمی شدهاند.
بادبادکها و بالونهای آتشزا یکی از ابتکارات مردم غزه در راهپیمایی روز بازگشت بود که برای اولین بار طی این رویداد از آنها رونمایی شد. جوانان فلسطینی با نصب مواد آتشزا به بادبادکها و بالونهای دستساز آن را به سمت مناطق اشغالی فلسطین به پرواز درمیآورند که تاکنون خساراتهای مالی برای شهرکنشینهای صهیونیستی و مزارع آنها به همراه داشته است. نکته اینجاست که ابتکارات جوانان فلسطینی بیشتر برای دفاع از خود بوده است.
همچنین مردم و جوانان فلسطینی ابتکارات دیگری هم داشتهاند که از آنجمله میتوان به آتش زدن لاستیک در مناطق مرزی با فلسطین اشغالی اشاره کرد تا به این وسیله بتوانند دید سربازان و تکتیراندازهای رژیم اشغالگر قدس برای شهادت مردم غزه را کور کنند که در این امر هم بسیار موفق بودند.
این خلاقیت جوانان فلسطینی سبب به دردسر افتادن صهیونیستها شده است. مردم غزه از اوایل سال 1397 بادبادکهای دستساز خود را در جواب موشکها و گلولههای صهیونیستها به سرزمینهای اشغالی پرتاب میکنند و تاکنون خسارتهای زیادی به شهرک «عسقلان» و برخی شهرکهای اطراف غزه وارد کرده است. این موضوع به قدری برای شهرکنشینهای اراضی اشغالی فلسطین رنجآور بوده که ارتش رژیم صهیونیستی برای مقابله با بالونهای آتشزای فلسطینیان یگانهای ویژه تشکیل داده است.
خسارت به زمینهای صهیونیستها
سازمان منابع طبيعی و پارکهای رژيم صهيونيستی در گزارشی اعلام کرد که پرتاب بالونهای آتشزا به سوی مناطق صهيونيستنشين تاكنون باعث آتشسوزی 32 میلیون مترمربع(32 هزار دونم) از اراضی اطراف غزه شده است كه 14 درصد از كل منابع طبيعی اين منطقه را شامل میشود. خسارتهای مادی اين آتشسوزی نيز به بيش از 5 ميليون دلار رسيده است.
استیصال کابینه رژیم صهیونیستی سبب شده است که نتانياهو اين بادبادکها را «کابوس واقعی» اعلام کند و آویگدور ليبرمن (وزیر سابق جنگ این رژیم) نيز تهديد کرده بود با استفاده از جوخههای ترور، جلوی اين بحران را میگیرد که موفق نبود. در اتفاق نادری دیگر، يک بادبادک آتشزا باعث سرنگونی يک فروند پهپاد متعلق به صهيونيستها در شرق رفح در نوار غزه شده بود.
اما نکته اصلی در این است که این بالون و بادبادکها چگونه کار میکنند. جوانان نوار غزه درون این بادبادکها را با بادکنک پر کرده و در داخل آن گاز «هلیوم» پُر میکنند. زمانی که این بادکنکها به زمین اصابت میکند همراه با انفجار و آتشسوزی است و اراضی متعلق به اشغالگران را به آتش میکشد. از سوی دیگر، به دلیل تعداد زیاد بادبادکها دیگر توان مقابله موشکی با آنها برای صهیونیستها میسر نیست.
نکته اینجاست که کار از بادبادک فراتر رفته و به پرندههای مهاجر هوایی رسیده است. مردم نوار غزه قصد دارند با استفاده از فناوریهای ساده بالونهای خود را هوشمند و با کنترل از راه دور آن را هدایت کنند. روزنامه «اسرائیل هیوم» گزارش داد که گروههای مقاومت و مردم نوار غزه قصد دارند پهپادهای کنترل از راه دور ساده بسازند تا با آن اهدافی را در سرزمینهای اشغالی هدف بگیرند. میتوان این کار را مشابه عملیات پهپادهای انصارالله در یمن با فناوری سطح پایینتر ارزیابی کرد.
sky spotter هم ناکام ماند
جنگ جدید و دو روزه صهیونیستها با مقاومت فلسطین هم به بادبادکها و بالونهای آتشزا ارتباط دارد. ارتش رژیم اشغالگر قدس در ابتدا و بعد از خسارتهای زیاد این بادبادکها به برخی مناطق اشغالی اعلام کرده بود که از تکنولوژی جدیدی استفاده میکند. این سامانه به «sky spotter» معروف است، ولی این موضوع اصلاً موفقیتآمیز نبود. البته بهرهگیری از بالونهای آتشزا برای نخستینبار در جهان نیست که مورد استفاده قرار میگیرد. در خلال جنگ جهانی، ژاپنیها چندین هزار بالون آتشزا به سمت آمریکا به پرواز درآوردند که در یکی از حملات، به تأسیسات «هانفورد واشنگتن» خسارات جدی وارد شد.
این بالونها برای صهیونیستها بسیار گران تمام شد. گبای، رئیس حزب کار رژیم صهیونیستی و از مخالفان نتانیاهو درباره این بالونها هشدار داد و گفت: ما هواپیماهای «اف ۳۵» و «اف ۱۶» و نیز سامانه موشکی گنبد آهنین و زیردریاییهای بسیار گرانقیمت در اختیار داریم ولی در برابر بالونهای دستساز مستأصل شدهایم».
البته این بادبادکها و بالونها دو مسئله دیگر را هم ثابت میکنند. ابتدا اینکه رژیم صهیونیستی با تمام توان نظامی و ادعای اینکه ارتش پنجم جهان است در مقابل بالونهای ساده دستساز مستأصل شده است و چارهای جز پذیرش آتشبس در برابر مقاومت غزه ندارد.
نکته دوم حمله بالونهای آتشزای مردم غزه به سرزمینهای اشغالی گواه این مورد است که ارتشهای عربی از زمان جمال عبدالناصر تا ارتشهای سعودی و اماراتی هیچ پیروزی و توفیقی در مقابل رژیم صهیونیستی نداشتند و همیشه هم شکست خوردهاند، اما مقاومت فلسطین با ابزارهای ساده موفق به زانو درآوردن رژیم اشغالگر قدس شده است.
از یاد نبریم که مقاومت فلسطین با عبرت گرفتن از سازش و مذاکره با رژیم صهیونیستی به گزینه مقاومت روی آوردند. همچنین مردم و جوانان غزه گروه بالونها و بادبادکهای آتشزای خود را «فرزندان الزواری» نامگذاری کردند که خواب را از چشمان صهیونیستها ربوده است. محمد الزواری که از اعضای گردانهای القسام شاخه نظامی حماس بود، سه سال پیش در مقابل منزلش در شهر «طفاقس» تونس ترور شد.
گفتنی است؛ شهید الزواری در سال 1991 به لیبی و سودان رفت و در سال 2006 در سوریه ماند و قبل از آن درباره نحوه ساخت پهپاد در عراق آموزش دیده بود و نخستین پهپاد خود را آنجا ساخت. وی سه بار به غزه آمده بود و به همراه تیمش در این منطقه، به آموزش تیمی متخصص برای ساخت پهپاد مشغول شد، بر روند ساخت نظارت داشت و در آن زمان نام «مراد» را بر این پهپادها گذاشته بود؛ نامی که در روز خروج از تونس از آن استفاده کرده بود.
نکته دیگر اینکه دستگاههای رسانهای و ارتباطی صهیونیستها در گزارشهای خود اعلام کردند که تاکنون صدها بادبادک آتشین سبب آتشسوزی 400 نقطه در این منطقه شده است. حتی برخی کارشناسان معتقد هستند نیروگاه هستهای دیمونا در جنوب رژیم اشغالگر قدس در معرض خطر بادبادکها یا پهپادهای فلسطینیهاست.
(فیلم کانال رژیم کودککش صهیونیستی از آتشسوزی)
گزارش: محمدعلی حسننیا
انتهای پیام/4082/
انتهای پیام/