حضور جوانان گام دومی در رویداد استارتآپی طلوع برکت پررنگ است
علی شهابی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره برگزاری رویداد استارتآپی اسلامی- قرآنی با عنوان «طلوع برکت» گفت: این رویداد با هدف آموزش حین عمل در راستای کارآفرینی اسلامی و قرآنی از چهارشنبه ۱ تا جمعه ۳ خردادماه سال جاری، در بیستوهفتمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری و مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی جهاد دانشگاهی برگزار می شود.
وی افزود: طلوع برکت یک رویداد استارتآپی اسلامی- قرآنی است که طی یک برنامه فشرده سه روزه، شرکتکنندگان با فضای کارآفرینی اسلامی– قرآنی در کشور و جهان آشنا شده، بهوسیله بستههای آموزشی فشرده با مبانی راهاندازی کسبوکار بر اساس ارزشهای قرآنی و اسلامی آشنا شده و از فرصتها و تهدیدهای موجود در این بخش از زبان استادان و فعالان این حوزه اطلاع حاصل میکنند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد یادگار امام(ره) بیان کرد: در بخش دیگر این رویداد، فضای واقعی ایجاد کسبوکارهای اسلامی- قرآنی برای شرکتکنندگان شبیهسازی میشود؛ بهطوری که شرکتکنندگان در محیطی پویا و خلاق تیمهای کاری خود را تشکیل داده و مراحل راه اندازی یک کسبوکار اسلامی– قرآنی را از ابتدا تا انتها به صورت فشرده تجربه میکنند.
شهابی درباره محور برگزاری استارتآپ طلوع برکت توضیح داد: گردشگری و توریسم، اقتصاد و بانکداری اسلامی، هنرهای تجسمی، معماری و دکوراسیون داخلی، اسباببازی و بازیهای رایانهای، سلامت و محصولات غذایی حلال، تولید محتوای چندرسانهای، وب و اپلیکیشن، مد و لباس اسلامی محورهای هشتگانه این رویداد بهشمار میرود.
وی با اشاره به ثبتنام ۱۰۰ کارآفرین و ایدهپرداز جوان در این رویداد استارتآپی اظهار کرد: از بین ثبتنام شدگان، در روز اول تعدادی از ایدهها داوری شده، انتخاب و تیمهای استارتآپی تشکیل و کارگاههای آموزشی برای افزایش مهارتهای کار تیمی، آشنایی با مدلهای کسبوکار و ارزشگذاری استارتآپها و بیان نمونههای موفق استارتآپهای اسلامی- قرآنی ارائه خواهد شد. پس از ۳ روز همآفرینی، تیمهای برگزیده به ارائه دستاوردهای خود برای کمیته داوران و سرمایهگذاران پرداخته و برترینها انتخاب خواهند شد. در انتها نیز با تقدیم لوح و جوایز مالی و معنوی از برترینها تقدیر به عمل خواهد آمد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد یادگار امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: موجب خوشحالی است که حدود نیمی از شرکتکنندگان رویداد طلوع برکت خانمهای متدین هستند، این نشان میدهد جامعه ما به این بلوغ رسیده است که خانمهای ما با رعایت موازین دینی برای کار و کارآفرینی وارد میدان شوند. همچنین میانگین سنی شرکتکنندگان حدود ۲۲ سال بوده که نمادی از حضور گام دومیهای انقلاب برای تقویت جایگاه و اعتلای نام ایران عزیزمان هستند.
گفتنی است این رویداد هجدهمین رویداد استارتآپی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در یک سال گذشته بهشمار میرود.
انتهای پیام/4107/4116/پ
انتهای پیام/