محرومیت دانشآموزان سیستانی فاجعه است
احمدعلی کیخا در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: محرومیت آموزشی در استان سیستان و بلوچستان سالها است که وجود دارد و با وجود تلاشهایی که صورت گرفته است اما هنوز عمق فاجعه آنقدر زیاد است که حل آن همت عالی میطلبد.
نماینده مردم زابل در مجلس با بیان اینکه حل مشکل آموزشی و از بین بردن مدارس کپری نیاز به بودجه دارد، افزود: چند سال پیش برای حل این مسئله ردیف مستقل اعتباری قرار دادند اما این روند ادامه پیدا نکرد و بودجههای آن تأمین نشد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر قرار است بعد از ۴۰ سال که از انقلاب اسلامی میگذرد نبوغ اولیه دانشآموزان سیستانی شکوفا گردد باید اعتبارات آن تأمین شود.
کیخا با اشاره به اینکه مشکلات مادی و فرهنگی در خود سیستان و بلوچستان وجود دارد اما این نباید بهانهای برای دولتمردان باشد که این سرزمین را از لیست خدماترسانی خارج کنند، ادامه داد: حداقل کاری که میتوان برای حذف مدارس کپری انجام داد این است که در هرچند روستایی که در نزدیکی هم قرار دارند میتوان یک مدرسه شبانهروزی تأسیس کرد تا رفتوآمد و مشکلاتی که این گروه از دانشآموزان با آن روبهرو هستند، کاهش پیدا کند.
نمایند مردم زابل در مجلس تصریح کرد: از نظر زمانی خط قرمز را رد کردهایم، ۴۰ سال از انقلاب اسلامی میگذرد و این مدت زیادی است که مسئولان کارهای زیادی برای برطرف کردن محرومیت مردم انجام دهند و آن را به تعویق انداختهاند. هرچند در برنامه ششم توسعه به مواردی اشاره شده است و ما امیدواریم بتوانیم در این مدت تا حد توان رنگ محرومیت را از چهره سیستان و بلوچستان بزداییم.
انتهای پیام/4087/
انتهای پیام/