همایش ملی آموزش در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار میشود
عبدالله صلواتی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره برگزاری یک رویداد علمی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران خبر داد و گفت: دوازدهم اردیبهشت با حضور اساتید برجسته حوزه آموزش و دیگر حوزههای مرتبط، همایش ملی آموزش در محل دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار میشود. دبیرخانه این همایش بیش از یکصد و هشتاد مقاله دریافت کرده است و بنابر نظر کمیته داوری حدود شصت مقاله امتیاز لازم برای سخنرانی را کسب کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از محورهای همایش، گفتگو درباره سند تحول بنیادین آموزشوپرورش است. پنل اختصاصی سند تحول بنیادین با حضور اساتیدی شکل میگیرد که در تدوین و شکلگیری سند نقش مهمی داشتهاند یا دیدگاههای سازندهای درباره سند مذکور دارند؛ اساتیدی همچون مهدی نوید ادهم، محمود مهرمحمدی، علیرضا عصاره و علی زرافشان در این همایش حضور دارند.
دبیر اجرایی یازدهمین همایش ملی آموزش بیان کرد: در پنل سند، مقالاتی تحت عناوین «ارائه چارچوب بومی جهت ارتقای وضعیت نگرش و آگاهی معلمان نسبت به سند تحول بنیادین»، «احصای ضرورت تدوین استانداردهای ملی مهارتهای زبان فارسی بر اساس برنامه درسی ملی و سند تحول بنیادین آموزشوپرورش»، «مقایسه میزان نمود اهداف سند تحول بنیادین، در محتوای کتاب درسی علوم تجربی و فعالیتهای آموزشی معلمان»، «تحلیل محتوای برنامه درسی مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی و سند تحول بنیادین آموزشوپرورش با رویکرد مؤلفههای بُعد زیستمحیطی توسعه پایدار»، «بررسی تفسیرپذیری محتوای سند تحول آموزشوپرورش» ارائه خواهد شد و در پایان این سخنرانیها، گفتگوی ویژهای درباره مدیریت اجرایی سند تحول بنیادین صورت خواهد گرفت.
استاد دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تصریح کرد: پنلهای دیگری ازجمله آموزش و فناوری، آموزش و علوم فنی و مهندسی، آموزش و علوم پایه، آموزش و فلسفه، آموزش و علوم شناختی، آموزش و علوم اسلامی، آموزش و علوم تربیتی، آموزش زبان و آموزش عالی در این همایش برگزار میشود.
صلواتی تصریح کرد: در بخش افتتاحیه نیز عباس بازرگان، استاد دانشگاه تهران با محوریت «ضرورت ارزشیابی و ارتقای کیفیت آموزش دانشگاهی برای دستیابی به جامعه دانشبنیان و توسعه پایدار» سخنرانی خواهد کرد. شایان توجه است در غالب پنلها، نخست سخنران ویژه به ارائه دیدگاههای خویش در فقره آموزش میپردازد و سپس مقالات تخصصی در قالب سخنرانی ارائه میشوند.
دبیر اجرایی یازدهمین همایش، ملی آموزش در پایان خاطرنشان کرد: سخنران ویژه در پنل آموزش عالی، مقصود فراستخواه استاد برجسته و نامآشنا در عرصه آموزش با موضوع سخنرانی «تعلم و تحقیق تأملی در جدا افتادگی آموزش از پژوهش در مدارس دانشگاههای ایران»؛ در پنل آموزش و فلسفه، اسدالله رحمانزاده، استاد کالج کانترا کاستای آمریکا با موضوع «هایدگر و آموزش»؛ در پنل آموزش و فناوری، فریده مشایخ با موضوع «سواد رسانهای در عصر دیجیتالی»؛ در پنل آموزش و علوم شناختی، ابوطالب سعادتی شامیر با موضوع «هوش شخصیتی» و در پنل آموزش زبان نیز امیر زندمقدم با موضوع سخنرانی «Iranian EAP learners academic literacy. It’s construct and status» است.
انتهای پیام/4122/4126/
انتهای پیام/