دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 ارديبهشت 1398 - 23:53
صفارهرندی در تنکابن:

مطهری همواره خطرات را با شناخت کامل گوشزد می‌کرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مطهری آشنا به علم زمانه و آزادگی تفکر بود و همواره خطرات و جریان‌های سیاسی معاند را با شناخت کامل گوشزد می‌کرد.
کد خبر : 377204

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تنکابن، مراسم گرامیداشت مقام شامخ معلم به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مطهری با محور نقش دانشگاه در تحرکات انقلاب عصر امروز با حضور رئیس، معاونان، استادان، کارکنان، دانشجویان و مسئولان شهری همراه با سخنرانی محمدحسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن برگزار شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این مراسم حریت و آزادگی فکری دانشجویان را فرصتی برای پیشرفت کشور دانست و گفت: با این فضاهای مجازی، دانش عمیق و ماندگار کمرنگ شده است.


وی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی آیت الله مطهری گفت: مطهری آشنا به علم زمانه و آزادگی تفکر بود و همواره خطرات و جریان‌های سیاسی را با شناخت کامل گوشزد می‌کرد. رمز موفقیت شهید مطهری اخلاص در عمل بوده است. روح بندگی در وی سرشار بود.
صفارهرندی با اشاره به برخی وقایع قبل از انقلاب و دوران شکل‌گیری آن، اضافه کرد: آن زمان افرادی مخالف انتشار تصویر مطهری بودند و او را غیرانقلابی می‌دانستند، امروز همان افراد می‌گویند تفکر انقلابی، کشور را دچار پسرفت می‌کند.
وی با بیان اینکه مطهری نمونه بارز یک انسان معتدل بود، اظهار داشت: کسانی که امروز خود را معتدل می‌نامند، افراطی تحرکات و اقدامات از آنها سر می‌زند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اعتدال با شعار نیست، بلکه در عمل باید اثبات شود، تصریح کرد: در سیل اخیر نظام رسمی کار خاصی انجام نداد بلکه این نظام غیررسمی بود که به این موضوع رسیدگی کرد.
وی با برشمردن ویژگی‌های شاخص و موفقیت‌های انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: ایران اسلامی در زمینه‌های علمی، فناوری، نانو و... در جهان حرف برای گفتن داشته و نگاه شاه سلطان حسینی در آن جایی ندارد.
این مسئول درباره جو غالب مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره تصویب لایحه FATF نیز بیان داشت: این مجمع در بررسی‌های مستمر به این نتیجه رسید که تصویب این لایحه به ضرر کشور بوده و با آن مخالف است.
وی ادامه داد: برخی ما را محکوم به ایدئولوژیک بودن می‌کنند و می‌گویند این تفکر کشور را عقب نگه می‌دارد اما باید بگویم که ما در مجمع کاملاً بر اساس دنیای مادی و تخصصی مباحث را مورد بحث قرار می‌دهیم.
صفارهرندی درباره نظریه حذف ریاست جمهوری هم اظهار داشت: این یک بحث نظری بوده و نباید در زمره مباحث روزمره شود و در حال بررسی هستیم که کدام نظام ریاستی، پارلمانی یا ریاستی پارلمانی به نفع کشور است.
وی گفت: رئیس جمهور باید دولت را اداره کند و نمایش‌های این‌ طرف و آن طرف رفتن را کنار بگذارد.
وی فضای مجازی و موبایل را تهدید برای دانشجویان دانست و افزود: با این فضاهای مجازی، دانش عمیق و ماندگار کمرنگ شده و من پیشنهاد می‌کنم دانشجویان حتماً کتاب بخوانند.



در ابتدای این مراسم حسینعلی مشایخی رئیس واحد تنکابن  با گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مطهری و روز معلم بیان کرد: امام خمینی(ره) فرمودند، نقش معلم در جامعه نقش انبیاست و هر دو رسالت روشنگری و هدایت بشر را بر عهده دارند. مقام معظم رهبری نیز می‌فرمایند دست توانای معلم است که چشم‌انداز آینده ما را ترسیم می‌کند.


وی به ابلاغ بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: معلم لازمه تبدیل دانایی به توانایی بوده و اقتدار، روحیه جهادی و انقلابی و تحول در نظام تعلیم و تربیت به عنوان زیربنای توسعه فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی کشور است.


مشایخی با توجه به محورهای بیانیه گام دوم انقلاب شامل پژوهش و فناوری، معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال آزادی و عزت ملی، مرزبندی با دشمن  بیان کرد: دانشگاه آزادی اسلامی واحد تنکابن در راستای بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری همایش منطقه‌ای با عنوان علم و پژوهش با محور معنویت در سال ۹۸ برگزار خواهد کرد.


انتهای پیام/4122/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب