دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 شهريور 1394 - 18:05
میرزاده در دیدار فعالان تشکل‌های اسلامی و سیاسی خواستار شد:

تشکل‌های دانشجویی با انتقادات سازنده و بیان مشکلات واحدها، به دانشگاه آزاد کمک کنند

دکتر میرزاده در دیدار با فعالان تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بهترین کار سیاسی در دانشگاه آزاد اسلامی این است که از فرآیندهایی که در جهت توسعه شاخص های علمی، فرهنگی و پژوهشی کشور است، حمایت کنید.
کد خبر : 37675

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز بر اساس درخواست اعضای دو اتحادیه دوم و سوم دانشجویی با جمعی از فعالین تشکل های اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی دیدار و گفتگو کرد.


تکریم و توجه به دانشجویان از اولویت ها و ضرورت های اساسی است


وی در سخنانی با تاکید براینکه دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی محور اصلی توسعه دانشگاه هستند ، تصریح کرد: همه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به این موضوع کاملا واقفند که نقش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بسیار مهم است، بنابراین انتظار ما این است که تکریم و توجه به دانشجویان از اولویت ها و ضرورت های اساسی باشد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر ایجاد همکاری صمیمانه بین دانشجویان و مدیریت دانشگاه ، گفت: باید برنامه ای تنظیم شود که بر اساس آن در سفرهای استانی جلساتی با اعضای اتحادیه ها و تشکل های استانی برگزار شود تا مدیران دانشگاه از نزدیک و از زبان دانشجویان مشکلات را بشنوند و با استفاده از پیشنهاد آنان کارها را بهتر مدیریت کنند.


دکتر میرزاده خطاب به اعضای تشکل های دانشجویی، از آنها خواست با انتقادات سازنده، معرفی فعالیت های تشکل ها و آشنا کردن مدیریت دانشگاه با مشکلات واحدها، مجموعه دانشگاه را در پیشبرد امور کمک کنند.


از انتقادات سازنده و دلسوزانه ای که مستند و محکم است استقبال می کنیم


وی با بیان اینکه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی به اعضای تشکل های اسلامی و سیاسی اعتماد کامل دارد، اظهار داشت: ارزیابی صادقانه و دلسوزانه اعضای تشکل ها از روسای واحدها، مدیران و کارکنان برای ما ارزشمند است و می تواند به عنوان یک منبع موثق البته با ارائه مستندات مستحکم در تصمیم گیری ها کمک کند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خواستار آن شد که اعضای تشکل های سیاسی و اسلامی دانشجویان، با صداقت و دلسوزی هرآنچه که برای توسعه علمی و پژوهشی دانشگاه مورد نیاز است، از طریق ایمیلی که توسط افراد مورد اعتماد پیگیری می شود به رئیس دانشگاه اطلاع دهند.



میرزاده با تأکید بر اینکه توسعه تحصیلات تکمیلی یکی از اولویت های برنامه های دانشگاه است، گفت: تشکل های دانشگاه می توانند بستر مناسبی برای آگاه سازی افکار عمومی باشند و با حمایت از این فرآیند و تقاضای بالای اجتماعی به کمک دانشگاه بیایند.


وی با بیان اینکه تقاضا برای تحصیلات تکمیلی در کشور بسیار زیاد است، اظهار داشت:علیرغم سیل متقاضیان ورود به دوره های تحصیلات تکمیلی، تمام دانشگاههای کشور برای دوره های دکتری و کارشناسی ارشد تنها می توانند به ترتیب 8 و 30درصد از متقاضیان را پذیرش کنند که در این زمینه سهم دانشگاه آزاد اسلامی از تمام دانشگاه ها بیشتر است.


میرزاده با بیان اینکه در حال حاضر 56 درصد بار آموزش عالی کشور در زمینه تحصیلات تکمیلی برعهده دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: این دانشگاه با برنامه ریزی های خود، سیاست توسعه تحصیلات تکمیلی را دنبال می کند و خوشبختانه این روند به خوبی رشد کرده است.


وی افزود: البته توسعه تحصیلات تکمیلی موجبات حسادت کسانی را فراهم کرده که به دلیل منافع شخصی، به دانشگاه آزاد اسلامی حسادت می ورزند و هر روز به بهانه های مختلف در کار این دانشگاه کارشکنی می کنند.


دانشگاه آزاد اسلامی از لحاظ کیفی در وضعیت مطلوبی قرار دارد


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه در حال حاضر از لحاظ کیفی در وضعیت مطلوبی قرار دارد، گفت: 70هزار نفر عضو هیأت علمی به صورت تمام وقت، نیمه وقت و حق التدریس با دانشگاه همکاری دارند و یکی از مزیت های دانشگاه آزاد اسلامی، استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاههای دولتی به عنوان یک ظرفیت ملی است.


وی با بیان اینکه وقتی تقاضای بالای اجتماعی برای توسعه تحصیلات تکمیلی در کشور وجود دارد، باید زیربنای آن را بسازیم، افزود: جای بسی تاسف است که بعضی اشخاص می خواهند به جای آبادانی دانشگاه های ایران، دانشگاههای درجه 2 و 3 کشورهای دیگر با پول خانواده های ایرانی آباد شود.


دانشگاه آزاد اسلامی خدمت بزرگی به پاکسازی جامعه و کاهش ناهنجاری ها کرده است


میرزاده با بیان اینکه فرهیختگی و دانش پروری باعث افزایش شاخص های سلامت و کاهش ناهنجاری های اجتماعی در جامعه می شود، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی با توسعه تحصیلات تکمیلی خدمت بزرگی به جامعه و پاکسازی آن کرده است و موجب افزایش فرهیختگی و توسعه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و... کشور شده است.


وی با اشاره به برنامه های دانشگاه برای اشتغال فارغ التحصیلان گفت: در حال حاضر 20هزار عضو هیأت علمی در حال جذب در دانشگاه هستند که فرآیند جذب 8هزار و 300 نفر از آنان به اتمام رسیده و باقی مانده تا پایان سال 96 انجام می شود و این مصداق واقعی بکارگیری فارغ التحصیلان دانشگاه است.


تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از فرآیند توسعه کشور حمایت کنند


دکتر میرزاده خطاب به اعضای تشکل های اسلامی سیاسی تأکید کرد: بهترین کار سیاسی در دانشگاه آزاد اسلامی این است که نیازها و حساسیت های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور شناسایی شود و از فرآیندهایی که در جهت توسعه شاخص های علمی، فرهنگی و پژوهشی کشور است، حمایت شود.


میرزاده با بیان اینکه یکی از وظایف تشکل ها، تشخیص حق از باطل و موضع گیری به حق است، گفت: شما باید ذهن اجتماعی مردم را روشن و آگاه کنید و این کار درنهایت دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دانشجویان باید دربرابر کسانی که در جهت توسعه علمی ایران موضع منفی دارند، ایستادگی و مقابله کنند.


وی با اشاره به خدمات آقای قدمیاری مدیرکل تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استقلال تشکل های سیاسی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یکی از کارهای مهم ایشان بود به طوری که باعث شد دانشگاه وجه المصالحه احزاب، گروهها و افراد و جناح های سیاسی قرار نگیرند.


میرزاده با بیان اینکه شأن دانشگاهیان ایجاب می کند به عنوان چراغ و شاخص در جامعه باشند تا اینکه خود را وابسته ببینند، اظهار داشت: تشکل ها باید با استقلال عمل غیر از ارائه راه حل، مدیریت ها را نیز در دانشگاه نقد کنند.


وی افزود: در دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم گیری شورایی یکی از ارکان مدیریت بوده و اعتقاد داریم عقل و خرد جمعی در این زمینه بهتر عمل می کند.


تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان به کانون های قرآن و عترت توجه ویژه داشته باشند


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه در دانشگاه غیر از مباحث علمی و آزاداندیشی، بحث های اسلامی هم باید مورد توجه جدی قرار گیرد، گفت: توجه به کانون های فرهنگی و علمی قرآن و عترت، باید یکی از برنامه های تشکل ها باشد و ارتباط خود را با این کانون ها را تقویت کنند.








قتی تقاضای بالای اجتماعی برای توسعه تحصیلات تکمیلی در کشور وجود دارد، باید زیربنای آن را بسازیم، افزود: جای بسی تاسف است که بعضی اشخاص می خواهند به جای آبادانی دانشگاه های ایران، دانشگاههای درجه 2 و 3 کشورهای دیگر با پول خانواده های ایرانی آباد شود.

وی با تأکید بر اینکه تشکل های دانشجویی باید قرآن را از مهجوریت درآورند، گفت: قرآن کتاب الهی، منظومه آفرینش و غنی و سرشار از نکات فراوان علمی است که می توان دستاوردهای فاخری از آن منتشر کرد. وظیفه دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی این است که آزاداندیشی و اسلامیت را توام با توسعه علمی پیش ببرد.


میرزاده خاطرنشان کرد: حمایت از تشکل های اسلامی و سیاسی دانشجویی و تأمین اعتبار لازم برای فعالیت های آنها، از اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی است.


دکتر میرزاده در پایان تأکید کرد: طرح سامانه ساها، طرح شفا، طرح تجمیع و استخدام اعضای هیأت علمی، پتانسیلی را در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد کرده که ظرفیت لازم برای توسعه تحصیلات تکمیلی را در سطح ملی افزایش داده و فرزندان خانواده ها می توانند در نزدیک ترین نقطه به خانواده خود ادامه تحصیل دهند .


در ابتدای این جلسه اعضای تشکل های اسلامی و سیاسی دانشجویان با ارائه گزارشی از عملکرد این تشکل ها و بیان مشکلات خود پرداختند.


این افراد ضمن تشکر از حمایت های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین صدور بخشنامه ای توسط وی در جهت ارائه تسهیلات برای فعالیت تشکل ها ، خواستار استفاده از نخبگان تشکل های دانشجویی در طرح های دانش بنیان، ایجاد بستر مناسبی برای فعالیتهای فرهنگی دانشجویی تشکل ها در آستانه انتخابات، توسعه تحصیلات تکمیلی در واحدهای دورافتاده دانشگاه آزاد اسلامی، اختصاص مزایا به تشکل ها و انجمن های فعال، استفاده از بانوان در سطوح بالای مدیریتی و .. شدند.البته


دکتر ذاکر: رشد چشمگیر ارائه تسهیلات به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری


همچنین در ادامه جلسه، دکتر فرید ذاکر مدیرکل تسهیلات اعتباری و صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه آمار مقایسه ای از پرداخت تسهیلات در سال گذشته و سال جاری، گفت: در سال تحصیلی 93-92 حدود 325میلیارد تومان تسهیلات به دانشجویان ارائه شده که این آمار در سال تحصیلی 94-93 رشد چشمگیری داشته است و به رقم 515 میلیارد تومان رسیده است و با تخفیف در شهریه و تقسیط آن نیز به نحو شایسته ای در سراسر واحدهای دانشگاه به یاری دانشجویان شتافته ایم.


وی افزود: رشد چشمگیر آمار پرداخت تسهیلات به دانشجویان بخاطر وام ویژه ازدواج دانشجویی از شهریورماه 93 بوده است که بر این اساس دانشگاه آزاد اسلامی با تکیه بر منابع داخلی توانست 18هزار و 632 نفر را تحت پوشش قرار دهد. در سال تحصیلی 94-93 حدود 515 میلیارد تومان تسهیلات به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شده که امیدواریم در سال تحصیلی آینده، این آمار افزایش یابد.


ذاکر همچنین با اشاره به دوره جدید پرداخت وام ازدواج دانشجویی اظهار داشت: پس از اینکه به تمام 18هزار متقاضی فعلی وام تعلق گرفت، ثبت نام برای متقاضیان جدید وام ازدواج دانشجویی با اطلاع رسانی قبلی صورت خواهد گرفت.


در ادامه جلسه قدمیاری مدیرکل تشکل های اسلامی و سیاسی دانشگاه با تشکر از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برای حمایت های بی دریغ خود از فعالیت تشکل ها، گفت: تشکل های اسلامی و سیاسی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از اول مهرماه سال جاری با انتشار نشریاتی به صورت فراگیر در سطح کشور، دغدغه ها و مطالبات دانشگاه را به صورت جدی پیگیری می کنند.


طبق گفته قدمیاری، اعضای اتحادیه اول، تشکل های مستقل و درخواست کنندگان اتحادیه چهارم در صورت ارسال درخواست خود به دبیرخانه مرکزی تشکل ها، در نیمه مهرماه با ریاست دانشگاه دیدار خواهند کرد.


در پایان، اعضای تشکل های سیاسی و اسلامی دانشجویان با اهدای لوح یادبود، از حمایت های دکتر میرزاده تشکر و قدردانی کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته