دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 فروردين 1398 - 15:00
اسدی تشریح کرد:

ارائه خدمات سلامت روان در مناطق سيل زده شیراز

معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت نحوه ارائه خدمات سلامت روان وزارت بهداشت در مناطق سيل زده استان شیراز را تشریح کرد.
کد خبر : 370426
thum-a0852d34e132beda580d-asadi_209964_290219.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وبدا، علی اسدی با اشاره به این که ایران جزو ده كشور بلاخیز دنیا است و حوادثی مانند سیل، زلزله، رانش زمین و آتش سوزی‌های گسترده از رویدادهایی هستند كه هر ساله منجر به مرگ و میر و آسیب‌های جسمی و روانی هزاران انسان می‌شوند، افزود: این حوادث می‌توانند تنش روانی قابل توجهی برای بازماندگان ایجاد كنند و عوارض روانی جدی و دیرپایی را باقی گذارند.


معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت افزود: این حوادث در مدت زمان كوتاهی ظاهر می‌شوند ولی تاثیری كه بر روی زندگی افراد می‌گذارند طولانی مدت خواهد بود.


معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت درخصوص ارائه خدمات سلامت روان در مناطق سیل زده استان شیراز گفت: بعد از اتمام ارائه خدمات به مهمانان نوروزی، ارائه خدمات سلامت روان در محل‌های سیل زده استان شیراز آغاز شد.


اسدی از جمله خدمات سلامت روان به سیل زدگان شیراز، به تشکیل 15 تیم دو نفره متشکل از كارشناسان ارشد روانشناسی بالینی و اعزام به دو منطقه سیل زده سعدی و نصرآباد، توزیع پمفلت‌های اطلاع رسانی در تمام منازل اشاره کرد.


وی به راه اندازی كلینیک تخصصی در مركز خدمات جامع سلامت منطقه سیل زده و استقرار روان پزشک و روانشناس در این كلینیک در تمام ایام تعطیلات اشاره کرد و افزود: اطلاع‌رسانی به اهالی منطقه برای استقرار روانشناس در مركز و تشویق مراجعه به روانشناسان از دیگر فعالیت‌ها در این مناطق بوده است.


معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: در محله سعدی و نصرآباد شیراز به 460 خانوار و 1629 نفر حمایت‌های روانشناختی اولیه ارائه شد و همچنین آموزش الزامی درباره نشانه‌های اضطراب را دریافت کردند که از این تعداد 211 نفر نیاز به مداخلات روانشناختی داشتند كه شناسایی شدند.


وی افزود: همچنین مقرر شده است در روزهای آتی برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات برای آنان انجام شود.


اسدی تهیه استند و نصب در محله‌های سیل زده برای اطلاع رسانی از حضور روانشناس در مراكز، هماهنگی با شورای محل برای استقرار روانشناس در حسینه‌ها و پایگاه‌های محله‌های سیل زده و همچنین استقرار روانشناس در بیمارستان‌هایی كه هنوز مجروحین حادثه بستری هستند به منظور ارائه خدمات روانشناختی اولیه به خانواده آنان را از دیگر خدمات تیم سلامت روان وزارت بهداشت برای سیل زدگان شیرازی عنوان کرد.


انتهای پیام/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب