دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 اسفند 1397 - 14:31
سلگی در گفتگو با آنا:

سلبریتی‌ها هویتی غیر از هویت مسلمانی برای خودشان تدارک دیده‌اند

رئیس شورای تبیین مواضع بسیج اساتید تهران بزرگ گفت: مدت‌ها است که سلبریتی‌ها هویتی جدای از هویت مسلمانی برای خودشان تدارک دیده‌اند.
کد خبر : 368647
61497.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حمله تروریستی به نمازگزاران دو مسجد در نیوزلند سرخط مهمترین اخبار جهان بود؛ اما رسانه‌های مغرض غربی و بعضی از سلبریتی‌های داخلی که به‌دنبال اظهار نظر پیرامون هر مورد کوچک در ایران هستند؛  همانند روال گذشته خود ابتدا سعی در بی‌اهمیت جلوه دادن این خبر داشته و حتی از به‌کار بردن «حمله تروریستی» خودداری می‌کردند.


برای بررسی بیشتر ابعاد این حادثه تروریستی، واکنش رسانه‌های غربی و سلبریتی‌های داخلی گفتگویی با روح‌الله سلگی، استاد علوم سیاسی و معاون سیاسی بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تهران بزرگ داشتیم.


آنا: واکنش رسانه‌های غربی نسبت به حادثه تروریستی نیوزلند را چگونه ارزیابی می‌کنید؟


سلگی: فضای پروپاگاندای رسانه‌ای غربی با محوریت شبکه بی‌بی‌سی که در این چند روز دیدیم، از واژه حادثه تروریستی و از کلمه تروریست استفاده نکرده بودند، حداقل در چند ساعت ابتدایی، یک حادثه قلمداد کردند، درحالی‌که اگر یک اروپایی سفیدپوست از دست یک مسلمان سیلی بخورد، آن را یک حادثه بزرگ جلوه می‌دهند. کاملاً مشهود و ملموس است و استانداردهای دوگانه این رسانه‌ها در برخورد با مسائل این قبیل کاملاً مشخص و واضح است و در سال‌های اخیر بیشتر خود را نشان داده است.


آنا: ریشه‌های حملات تروریستی نیوزلند از چه نشأت می‌گیرد؟


سلگی: در حقیقت این فضایی که ما با عنوان داعش در سال‌های اخیر در دنیای اسلام دیدیم، آبشخور فکری آن و تعلیم دهندگان این‌ها پیوند بین آل سعود و غرب است. یعنی داعش فرزند نامشروع پیوند بین غرب و عربستان به‌عنوان یک جریان مرتجع اسلامی است و در حقیقت این مکتب منطقه دنیای اسلام ظهور پیدا می‌کند.


مراکز راهبردی اروپا پیش‌بینی کرده بودند که جمعیت مسلمانان انگلیس در سال 2020 از مسیحیان پیشی می‌گیرند؛ یعنی خواستند این موج اسلام‌گرایی را با یک پدیده متوحشی به‌نام داعش سرکوب کنند. سربریدن‌ها و فیلم‌های وحشیانه داعشی‌ها را در دنیای غرب منتشر کردند. بعضی حادثه‌های تروریستی خودساخته برای اسلام‌هراسی شکل دادند و محصول آن نیز این شد که رهبر انقلاب، پیشگام همه روشنفکران دنیای اسلام، همه روشنفکران کذایی که مدعی هستند؛ نسبت به پدیده داعش روشنگری کردند.


آنا: واکنش جمهوری اسلامی نسبت به این تصویرسازی‌های غربی از اسلام چیست؟


سلگی: رهبر انقلاب نیز یک نامه‌ای در سال 2012 خطاب به جوانان اروپا و نگاهی که نسبت به اسلام شکل گرفته است، می‌نویسند و بسیاری از مسائل را تشریح کرده و تبیین می‌کنند؛ این نامه که به‌عنوان مخاطب، جوان اروپایی قلمداد می‌شوند از ویژگی‌های کاملاً روشنفکرانه انقلابی نامه رهبری است؛ برای اینکه در حقیقت بگویند این اسلام کذایی، اسلام آمریکایی است و هیچ نسبتی با اسلام اصیل ندارد شروع می‌کنند به معرفی بخشی از شاخص‌های اصیل اسلام ناب و باز همین نشان می‌دهد که رهبری خیلی پیشتازتر از گروه‌های روشنفکر دنیای اسلام هستند. پیشتر از دانشگاهیان، حکام و رهبران جهان اسلام، جمهوری اسلامی به‌عنوان نماد آزادی‌خواهی و حمایت از مستضعفین پای کار آمدند؛ جانفشانی‌ها و رشادت‌های سردار قاسم سلیمانی و جوانان دهه هفتادی در سوریه و عراق، آن موج تقابل با داعش را که یک فرزند نامشروعی در منطقه است، با جانفشانی‌ها سرکوب کردند.


ابزار مهمی که این مراکز راهبردی برای اسلام‌هراسی داشتند ، داعش بود، می‌خواستند این را نشان بدهند و امروز این بالاخره برخوردهایی که دارد صورت می‌گیرد با مسلمانان و جلوگیری از رشد اسلام در منطقه اروپا یکی از دستاوردهایی است که در حقیقت با خلق داعش به آن رسیدند.


آنا: واکنش سلبریتی‌ها و بعضی از روشنفکران داخلی را در برخورد با این حوادث چطور ارزیابی می‌کنید؟


سلگی: بعضی از سلبریتی‌های ایرانی، روشنفکران، متجددین و غرب‌گراها در مواجه با این مسئله سکوت می‌کنند ولی در مقابل ساختمان سفارت فرانسه زمانی که در فرانسه یک حادثه ظاهراً تروریستی رخ داد، شمع به‌دست آنجا حضور پیدا کردند. این تعارض در رفتار سبب دلخور دغدغه‌مندهای انقلاب می‌شود. معتقدم مدت‌ها است که این افراد هویتی جدای از هویت مسلمانی برای خودشان تدارک دیده‌اند؛ یعنی عملاً نسبتی با اسلام ندارد و هر جا که اسلام باشد و غرب، اینها به سمت غرب غش می‌کنند.


این تمایل و غش در حقیقت استحاله فرهنگی بوده که ریشه‌دار هم هست؛ یعنی از تقی‌زاده‌ها در تاریخ معاصر ما بوده که می‌گفتند از ناخن پا تا فرق سر باید فرنگی بشویم تا پیشرفت کنیم. بوده، هست و خواهد بود.


اما من می‌گویم نسبت به این‌ها گلایه نکنیم، هم‌وطن ما سید حسن نصرالله است که یک‌تنه در برابر همه دولت‌های عربی می‌ایستد و می‌گوید جانم برای ایران. هم‌وطن برای ما کسی نیست که در مقابل همه اتفاقات و توهین‌هایی که به ملت ایران می‌شود مانند ترامپ که چند بار ملت ایران را مخاطب خود قرار داد و توهین کرد، سکوت کنند. پاسخ این توهین‌ها را سیدحسن نصرالله‌ها و یمنی‌ها دادند. هم‌وطن ما آن شهیدی است که به سوریه رفت جنگید تا مرزهای غربی ما از ناامنی خارج شود. هم‌وطن ما آن جوان دهه هفتادی است که 40 روز از عقد و عروسی‌اش گذشته بود، گذاشت، گذشت و رفت با دشمن خلق جنگید امروز ما آرامش داشته باشیم.


بنده به‌عنوان یک فرزند شهید می‌گویم که ماها می‌دانیم و می‌توانیم تشخیص بدهیم چه کسی برای ایران جانفشانی کرده است، عده‌ای شعار جانم فدای ایران می‌دهند، یک عده‌ای جان‌شان را فدای ایران می‌کنند، فاصله اینها خیلی زیاد است.


انتهای پیام/4107/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب