دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 اسفند 1397 - 05:08
با حضور ۱۲۸ ایده‌پرداز؛

نخستین رویداد استارت‌آپ ویکند سلامت روان الکترونیک برگزار شد

نخستین رویداد استارت‌آپ ویکند سلامت روان الکترونیک با حضور 128 ایده‌پرداز برگزار شد.
کد خبر : 363382
IMG_20190224_174745_375.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نخستین رویداد استارت‌آپ ویکند سلامت روان الکترونیک از یکم تا سوم اسفندماه، ویژه دانشجویان منطقه یک دانشگاه‌های تهران توسط دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مرکز مشاوره دانشگاه تهران با هدف تقویت قصد، انگیزه و خودباوری کارآفرینانه در بین دانشجویان و جوانان صاحب ایده و جویای کسب‌وکار در حوزه سلامت‌روان الکترونیک برگزار شد.


این برنامه، یک برنامه مشارکتی و میان‌رشته‌ای است که با حضور جمعی از مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران و علاقه‌مندان در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.


رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران در روز اول رویداد استارت‌‌آپ ویکند سلامت روان الکترونیک محورهای رویداد را شامل خودمراقبتی و سواد سلامت روان، پیشگیری از آسیب‌های روانی و اجتماعی جامعه به‌خصوص جوانان و آزارهای سایبری برشمرد و عنوان کرد: این رویداد شامل کمیتههای سیاست‌گذاری، علمی، اجرایی، منتورینگ و کمیته داوری است و تعداد شرکت‌کنندگان را ۱۲۸ نفر برشمرد که ۸۰ درصد آنها دانشجو هستند.


در ادامه حسن به‌نژاد معاون دانشجویی دانشگاه تهران به سخنرانی پرداخته و این رویداد را در راستای اجرایی و عملیاتی کردن ایده‌ها عنوان کرد. ضمن اینکه یکی از اهداف اصلی این رویداد را آموزش تیم سازی و پرهیز از انجام فردی فرآیند راه‌اندازی کسب‌وکار دانست و بیان کرد: امیدواریم هرکدام از دانشجویان بتوانند در حوزه‌های مختلف با راه‌اندازی کسب‌وکارهای نوپا مشکلات کشور را پشت سرگذاشته و جامعه را با ارزش افزوده بیشتری به نسل بعد منتقل کند.



منصوره‌السادات صادقی مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با تأکید بر ضرورت برگزاری استارت‌آپ ویکند در حوزه سلامت و رویکرد استفاده از فناوری‌های نوین در این حوزه با توجه به شعار سازمان بهداشت جهانی با عنوان «سلامت روان جوانان و نوجوانان: جوان در حال تغییر»، گفت: چشم انداز سال ۲۰۳۰ این است که هر فردی یک نفر را برای مشاوره در این حوزه تحت نظر داشته باشد.


صادقی مباحث فناوری‌های نوین در حوزه سلامت روان دانشجویان را برای این دفتر بسیار مهم و اساسی عنوان کرد و افزود: پرداختن به سلامت روان دانشجویان، زمان و مکان نمی‌شناسد و از سیاست‌های دفتر مشاوره و سلامت می باشد.


وی تأکید کرد: ما باید با برگزاری چنین برنامه‌هایی ضمن استفاده از ایده‌های دانشجویان خلاق در ایجاد یک جریان پویا و سیال، در بالا بردن سطح  سلامت روان دانشجویان و کیفیت خدمات نقش ایفا کنیم.


وی در ادامه سخنانش گفت: افزایش تمرکز بر سلامت‌روان باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهد شد، چراکه توجه بر نوآوری‌هایی در قالب استارت‌آپ، سبب ایجاد جریانی در جهت انتشار و به واقعیت پیوستن سلامت روان دیجیتال خواهد شد.


در اختتامیه این رویداد نیز مدیرکل دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری و مدیرعامل مؤسسه همشهری سخنرانی کردند. آنها ضمن تقدیر از مسئولان برگزاری این استارت‌آپ، بر لزوم تداوم این جریان پویا تأکید کردند و از سه تیم برتر کاج، آریا و پل به عنوان تیم‌های برگزیده رویداد تقدیر و جوایزی به آن‌ها اهدا شد.


انتهای پیام/۴۰۸۴/ 4122/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب