مجبوریم بهجای مسابقات انتخابی از روش گلخانهای استفاده کنیم
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، حسن رنگرز درباره شرایط کشتی فرنگی در فاصله کمتر از دو سال به بازیهای المپیک 2020 اظهار کرد: برنامه کشتی فرنگی با نظم و در شرایط خوبی پیش میرود. در داخل کشور گروهی از کشتیگیران در مسابقات جام تختی رقابت کرده و آمادگی خود را مورد آزمایش قرار دادهاند. گروهی دیگر از فرنگیکاران در مسابقات جام وهبی امره ترکیه حضور پیدا کردند و چند تن از کشتیگیران جوان در این مسابقات عالی کار کردند، ضمن اینکه گروهی دیگر نیز در مجارستان مسابقه خواهند داشت.
وی افزود: درحالحاضر زمان کوتاهی برای آمادهسازی نفرات برای حضور در مسابقات جهانی داریم، ضمن اینکه همیشه در سال قبل از المپیک مسئله کسب سهمیه المپیک مطرح میشود و این امر بر حساسیت مسابقات جهانی و سایر تورنمنتها میافزاید.
عضو شورای فنی تیمهای ملی کشتی فرنگی بیان کرد: قبلاً شرایط انتخاب نفرات برای مسابقات المپیک آسانتر بود اما الان شرایط امتیازی تغییر کرده است و سیستم فدراسیون جهانی بهگونهای شده که بهترین نفرات با امتیازاتی که در مسابقات جهانی و قارهای و برخی تورنمنتهای معتبر بهدست میآورند جواز حضور در المپیک را کسب کنند. ما هم امیدواریم که در مسابقات جهانی بیشترین سهمیه ممکن را کسب کنیم زیرا در برخی از وزنها شرایط بسیار خوبی داریم.
رنگرز درباره ضعف تیم ملی در برخی اوزان اذعان کرد: سال گذشته تنها یک مدال برنز از مسابقات جهانی بهدست آوردیم و بههمینخاطر الان باید تلاش کنیم تا شرایط بهتری بهدست آوریم. کادر فنی در حال حاضر ظرفیت خوبی دارد و محمد بنا در کنار خود نفرات کارکشتهای را میبیند. این نفرات میتوانند کشتی فرنگی را به جایگاه بهتری برسانند.
وی درباره امیدهای آینده تیم کشتی ایران گفت: برخی از نفرات شرایط فنی خیلی خوبی دارند و ما را نسبت به آینده امیدوار کردهاند. از جمله این نفرات میتوان به پوریا ناصریپور، امین قاهرنژاد و هادی ساروی اشاره کرد. ترکیب این جوانان جویای نام و کشتیگیران باتجربهای چون گرایی و دیگران میتواند شاکله خوبی به تیم کشتی بدهد.
رنگرز درباره شرایط مسابقات انتخابی تیم ملی در گذشته و حال خاطرنشان کرد: فدراسیون در سالهای گذشته فرآیند انتخاب تیم ملی را مطابق سندی که تهیه کرده بود انجام داد و تقریباً در طول پنج سال این کار انجام شد؛ ولی بعد از پنج سال دیدیم که این فرآیند جواب نمیدهد و بههمینخاطر با توجه به محدودیتها و کمبودهایمان ناچاریم که به سیستم گلخانهای بازگردیم زیرا باید بپذیریم که فاصله زیادی بین نفرات اصلی و ذخیره وجود دارد. باید به کیفیتها اهمیت بدهیم. مثلاً میبینیم که آلمان با دو سه نفر ورزشکار در مسابقات جهانی شرکت کرده و دو مدال هم بهدست میآورد. ما هم باید در فاصله 19 ماه به المپیک از سرمایههای خود به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.
عضو شورای فنی تیمهای ملی کشتی فرنگی افزود: قبلاً کشتیگیرها باید در پنج، شش مسابقه انتخابی شرکت میکردند که هر مسابقه نیاز به وزن کم کردن و تمرینهای مخصوص داشت اما چه الزامی دارد که نفرات خود را در چنین مسابقاتی خسته کنیم؟ نتیجه این امر شیر بییال و دم و اشکمی میشود که فایدهای بهحال تیم ملی ندارد. زمان کوتاه است و نباید انرژی گروه فنی با این فرآیندها گرفته شده و خودزنی صورت گیرد. همانطور که از قدیم گفتهاند آزموده را آزمودن خطاست.
انتهای پیام/4051/ن
انتهای پیام/