شبکهای برای تبادل فناوری نانو در حوزههای صنعتی ایجاد شد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، یکی از مدلهای تجاریسازی فناوری و همچنین بهبود عملکرد صنایع بزرگ، همکاری این صنایع با فناوران و قرار گرفتن شرکتهای فناوریمحور در زنجیره ارزش شرکتهای بزرگ است. در این مدل، نیاز صنعت توسط واسطههایی تحت عنوان کارگزار شناسایی میشود و کارگزار میکوشد با برقراری ارتباط بین فناوران و شرکتهای کوچک با شرکتهای بزرگ صنعتی به نیاز صنعت از طریق تبادل یا توسعه فناوری پاسخ داده شود.
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، شبکه تبادل فناوری نانو را با محوریت کارگزاران تبادل فناوری راهاندازی کرده است تا فرآیند تبادل فناوری حوزههای صنعتی مختلف بهصورت هماهنگ انجام بگیرد. این شبکه علاوه بر مدیریت یکپارچه پروژههای تبادل فناوری وظایفی نظیر حمایت از فرایندهای تبادل فناوری، کمک به کاهش ریسک پروژههای تبادل فناوری و شناسایی، جذب و توانمندسازی کارگزاران تبادل فناوری را برعهده دارد.
در این شبکه کارگزاران تبادل فناوری حضور دارند. کارگزاران تبادل فناوری به اشخاص حقیقی یا حقوقی گفته میشود که با برقراری ارتباط بین فناوران و شرکتهای کوچک فناوری محور با شرکتهای بزرگ صنعتی، فرآیند تبادل فناوری بین آنها را تسهیل میکنند. کارگزار با ارتباط با صنایع بزرگ و کشف چالشهای صنعتی، به توسعه بازار شرکت فناور و بهوجود آوردن جریان پایدار تقاضا برای فناوری کمک میکند.
همچنین با ایجاد تعامل و زبان مشترک بین شرکتهای فناور و شرکتهای صنعتی بزرگ فرایند انتقال و تبادل فناوری را تسهیل بخشیده و همراه و همیار فناور در مسیر پر پیچوخم توسعه فناوری است.
از سوی دیگر کارگزار، مانند یک مشاور، چالشها و مشکلات صنایع را بررسی کرده و میکوشد با یافتن بهترین راهحل و با حداقل هزینه ممکن معضلات شرکتهای بزرگ صنعتی را حل کند.
بیش از ۱۰ هزار تقاضای اولیه از نمایشگاهها و نشستهای تخصصی در این شبکه شناسایی شد و هزار و ۲۴۴ تقاضا تأیید شده است. همچنین هزار و ۱۵۹ تقاضا در مرحله مذاکره هستند و 165 قرارداد نیز منعقد شدهاند. درمجموع نیز ۹۹ طرح در شبکه تبادل فناوری نانو خاتمه پیدا کردند.
انتهای پیام/4085/ 4122/ن
انتهای پیام/