دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

افتتاح هفدهمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی با خنده‌های کودکان بیمارستان محک

هفدهمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی با خنده‌های کودکان بیمارستان محک افتتاح شد.
کد خبر : 35463

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از ستاد اطلاع رسانی هفدهمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی، هفدهمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی با حضور هنرمندان نمایش آیینی، در جمع کودکان مبتلا به سرطان بیمارستان محک کار خود را آغاز کرد.


در ابتدای این مراسم داود فتحعلی‌بیگی دبیر این دوره از جشنواره ضمن اظهار خرسندی از آغاز این دوره از جشنواره در بیمارستان محک گفت: «ما قدم در مسیری گذاشتیم که بی‌شک یکی از راه‌های رسیدن به دروازه‌های بهشت است. ارزش کار تک‌تک افرادی که در این مکان خدمت می‌کنند بسیار بالاتر از آن چیزی است که ما تصور می‌کنیم.»


وی ادامه داد: «بسیار خوشحالم که هفدهمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی به صورت نمادین در بیمارستان محک کار خود را آغاز می‌کند. از خداوند برای تمام کودکان در حال درمان آرزوی سلامتی می‌کنم. ما پیام‌آور شادی برای آنان هستیم.»


همچنین محمدحسین ناصربخت قائم‌مقام دبیر این دوره از جشنواره در سخنانی کوتاه عنوان کرد: «من کارم را از نوجوانی برای کودکان آغاز کردم. آن‌ها نمایندگان معصومیت جامعه‌ هستند. هر تلاشی برای آنان بی‌تردید مورد نظر خالق یکتا قرار می‌گیرد. اهالی تئاتر در تلاش هستند شادی در جامعه ما بماند. آن‌ها نمایندگان صلح و آرامش‌ هستند و سعی می‌کنند گوشه‌ای از این شادمانی را امروز به تماشا بگذارند. امیدوارم در آینده پیوند بیشتری با محک داشته باشیم.»


در ادامه این مراسم، ارمغان بهداروند، مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران، بیان کرد: «من نیز مانند همکارانم از برگزاری هفدهمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی در این مکان بسیار خرسند هستم. یکی از ویژگی‌های آیین‌ها، گسترش مهربانی است. مراسم امروز هم‌اندیشی و پیوندی میان هنرمندان نمایش و اهالی بیمارستان محک‌ است. امیدوارم حرکت هنر نمایش در این مسیر ادامه یابد و ترویج‌دهنده مهربانی باشد.»


همچنین آراسب احمدیان، مدیرعامل موسسه خیریه محک، ضمن خیرمقدم به هنرمندان حاضر در این مراسم گفت: «تئاتر یکی از ریشه‌ای‌ترین سمبل‌های جامعه است و حضور هنرمندان تئاتر به ویژه هنرمندان نمایش‌های آیینی و سنتی برای محک بسیار ارزشمند است. هنرمندانی که سبب تداوم هنر فولکلور که ریشه در فرهنگ کشور ما دارد، می‌شوند. ما به این اقدام ارزشمند و توجه به رنج گروهی از کودکان احترام می‌گذاریم.»


وی افزود: «این حرکت از سوی هنرمندان تحسین‌آمیز است، چراکه آنان این تفاوت را درک و با نگاه و هدف خیرخواهانه شادی را در این مکان ایجاد کردند.»


بعد از ارائه سخنرانی‌ها هنرمندانی چون جواد انصافی، داود معینی‌کیا، مهدی صفاری‌نژاد، کورش سلیمانی، ناصر آویژه، حمیدرضا الهیاری، ساسان مهرپویا، صبا ملودی، علی و ابراهیم رحیمی و گروه آذری محمد یوسف‌زاده با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستان و اقامتگاه بیماران اهل شهرستان، برنامه‌ها و نمایش‌هایی را برای کودکان اجرا کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب