تیتر 11 در انحصار دانشجویان علوم پزشکی
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از تعداد ۲۸ هزار و ۲۴۹ اثری ارسالی به دبیرخانه جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۱ سهم وزارت بهداشت۱۳ هزار و ۳۷۵ اثر است که نشان میدهد بیش از ۴۷ درصد آثار ارسالی به این جشنواره مربوط به دانشگاههای علوم پزشکی است.
امیرللــهگانی افزود: جشنواره نشریات دانشجویی هر ساله ویژه دانشگاهیان سراسرکشور و با مشارکت وزارتهای علوم و بهداشت به صورت یک سال در میان برگزار میشود به نحویکه جشنواره تیتر ۱۰ سال گذشته توسط وزارت بهداشت و امسال جشنواره تیتر ۱۱ توسط وزارت علوم برگزار خواهد شد.
وی حضور و مشارکت دانشجویان علوم پزشکی در مرحله ثبت آثار جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۱ را بسیار خوب دانست و گفت: میزان مشارکت دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی در یازدهمین دوره از جشنواره دانشجویی «تیتر۱۱» بیش از پیش بینیها بوده است و این مطلب نشان میدهد استقبال بسیار خوبی از سوی دانشجویان صورت گرفته است.
للــهگانی همچنین تصریح کرد: در مجموع از تعداد ۲۸ هزار و ۲۴۹ اثری که به دبیرخانه جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۱ ارسال شده است که ۱۳ هزار و ۳۷۵ اثر متعلق به دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی است و این نشان میدهد علی رغم این که دانشجویان علومپزشکیتنها پنج درصد دانشجویان کشور را شکل میدهند اما در این جشنواره حدود ۴۷/۳ آثار را به خود اختصاص دادهاند.
وی با بیان این که حدود شش هزار و ۹۰۰ نفر در مجموع در یازدهمین دوره از جشنواره نشریات دانشجویی ثبت نام کردهاند، گفت: این تعداد از مشارکت کنندهگان حدود سه هزار و ۱۲ نفر از دانشگاههای علوم پزشکی سراسرکشور هستند.
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت خاطر نشانکرد: به لحاظ ارسال آثار و تعداد شرکتکنندگان، استقبال دانشجویان علوم پزشکی بیش از حد انتظار بوده است و این موفقیت برای ما بسیار خوشحال کننده و در عین حال مسئولیت ما را برای حفظ این شرایط مضاعف میکند.
للــهگانی درباره رتبه بندی دانشگاهها از نظر تعداد آثار ارسالی گفت: از مجموع دانشگاههای وزارت علوم و وزارت بهداشت که در این جشنواره اقدام به ارسال اثر کردهاند، دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان با سه هزار و ۱۸۹ اثر و دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز با هزار و ۸۸۷ اثر از نظر تعداد آثار ارسالی در رتبههای اول و دوم هستند، دانشگاههای شیراز، شهید بهشتی و فردوسی مشهد نیز در جایگاههای بعدی قرار گرفتهاند.
وی همچنین ابراز داشت: ثبت نام در این دوره از جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۱ پس از دو مرتبه تمدید مهلت، دو هفته قبل به پایان رسیده است و با توجه به این که تمامی آثار باید توسط کارشناس دانشگاهی تائید شوند برخی آثار دچار نقص خواهند بود که در شورای سیاست گذاری مصوب شده و تا زمان مشخصی برای رفع نقص اثر دانشجویان در نظر گرفته شود.
للــهگانی با اشاره به اینکه تلاش وزارت بهداشت برای هرچه بهتر برگزار کردن دور قبلی جشنواره نشریات موجب اقبال هر چه بیشتر دانشجویان علوم پزشکی به این جشنواره شد، اظهار داشت: تلاشهایی که در جشنواره تیتر ۱۰ صورت گرفت موجب شد تا جشنواره نشریات دانشجویی درمیان دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی دارای جایگاه خوبی شود و در این دوره استقبال خوبی از جشنواره صورت بگیرد.
وی تاکید کرد: این استقبال در حالی است که در دور دهم جشنواره ارسال آثار نامحدود بود و هر فرد میتوانست تا بی نهایت اثر ثبت کند اما در سال جاری و تیتر ۱۱ محدودیت در نظر گرفته شد و هر فرد در هر رسته تنها سه اثر را می توانست ثبت کند که با این وجود بازهم استقبال بسیار چشمگیر بود.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت تاکید کرد: سال قبل نیز استقبال دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی از جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۰ بسیار خوب بود و دانشجویان علوم پزشکی ۴۸درصد برگزیدگان نهایی جشنواره را به خود اختصاص داده بودند که امید داریم این موفقیت تکرار و بیش از نصف برگزیدگان از دانشگاههای علوم پزشکی باشد.
للــهگانی یکی دیگر از تفاوتهای جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۱ با دور قبل (تیتر۱۰) را در نحوه ثبت اثر دانست و در پایان گفت: در جشنواره تیتر ۱۱ بنا شد حتما صاحب اثر شخصا به ثبت اثر مبادرت ورزد، درحالی که سال قبل این چنین نبود و هر فردی میتوانست اثر فرد دیگر را نیز در جشنواره ثبت کند، این محدودیتها نظم اجرایی و داوری آثار را بیشتر و از استقبال دانشجویان کم نکرد و این موجب شادمانی است.
انتهای پیام/4108/
انتهای پیام/