مسئولان دولت سازندگی در حوزه فضایی آیندهنگری نداشتند
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محسن هاشمی در مراسم افتتاح خوابگاه دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: با توجه به متون اسلامی مشارکت مردم تنها منحصر به انجام شعائر دینی نیست، بلکه از مهمترین تأکیدات رسیدگی به امور مردم و بهبود زندگی مردم است.
وی در ادامه افزود: سیره پیامبر مکرم اسلام(ص) هم نشاندهنده این است که پس از هجرت از اولین کارهایی که انجام دادند، ساماندهی به امور مستمندان بود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: ساخت خوابگاههای دانشجویی بهویژه خوابگاههای دخترانه از اولویتهای مهم جامعه است و در تمام کشورهای جهان و مکتبهای اقتصادی مشارکت مردم امری طبیعی است و از عناوین مختلف ازجمله صدقه و وقف نیز استفاده میشود و باید از خیّرینی که بهدنبال رفع مشکلات مردم هستند و اقدام به ساخت خوابگاههای دانشجویی میکنند، قدردانی کرد.
هاشمی درباره ارتباط دانشگاه با مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری تهران اظهار کرد: بودجه تحقیقاتی مصوب شهرداری تهران دو هزار میلیارد ریال است که میتوان این بودجه را با همکاری دانشگاهها هزینه کرد؛ اما در ارتباط با ساخت خوابگاههای دانشجویی، شهرداری تهران در امر ساخت خوابگاهها میتواند با اهدای زمین و مجوز ساخت با دانشگاهها همکاری کند.
* کشورهای خارجی در دوران سازندگی برای پرتاب ماهواره 300 میلیون دلار میخواستند
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به پرتاب ماهواره ساخت دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: پرتاب ماهواره اخیری که توسط دانشگاهیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی شده بود با مشکل مواجه شد اما نباید از این اقدام ناامید شد بلکه باید این راه را ادامه داد و به دنبال ساخت ماهوارههای بهتری باشیم که نهتنها در مدار 500 کیلومتری بلکه در مدار 36 هزار کیلومتری قرار بگیرند تا بتوانیم نیازهای کشور را رفع کنیم.
هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی رژیم پهلوی به دنبال پرتاب ماهوارهای بود که هرگز این امر محقق نشد، در دوران سازندگی نیز بحث پرتاب ماهواره مطرح بود و در آن زمان کشورهای خارجی نظیر روسیه، ایتالیا یا چین برای پرتاب ماهواره از ایران مبالغی بین 300 الی 500 میلیون دلار طلب میکردند اما در آن دوران نیاز جدی برای ساخت ماهواره دیده نشد و این آیندهنگری در مسئولان وجود نداشت.
انتهای پیام/4115/پ
انتهای پیام/