اختصاص بودجه پژوهشی شرکتهای سودده به پایاننامههای کاربردی
عبدالساده نیسی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، از اختصاص بودجه پژوهشی شرکتهای سودده به پایاننامههای کاربردی خبر داد و اظهار کرد: سامانهای به نام «ساطع» ایجاد شد و امور را از این طریق تسهیل کردیم. وزارت علوم مسئول دانشگاهها، پژوهشگاهها و پارکها شد و شورای «عتف» مسئول شرکتها شد.
وی درباره بند ط تبصره 9 بودجه 97 افزود: شرکتها، اولویتهای خود را ثبت کردند. 60 شرکت در سامانه ثبت شد. همچنین 211 پیشنهاده از سوی استادان ثبت شد.
مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم بیان کرد: از آبانماه کار را با جدّیت آغاز کردیم؛ کمتر از یک ماه 8 پیشنهاده به مرحله امضا رسید؛ البته مشکلاتی وجود دارد که باید برطرف شود.
نیسی اضافه کرد: نمایندگان دانشگاهها آموزش دیدند. خیلی از دانشجویان امید دارند که در بودجه 98 این موضوع گنجانده شود. به مجلس پیشنهاد دادیم؛ امیدواریم که کمک به پایاننامههای دانشجویان، بیش از پیش صورت گیرد.
وی اضافه کرد: پیشبینی میشود که حدود ۴۰۰ میلیارد تومان در حساب خزانه جمع شود. ما هنوز گزارشی از خزانه در این زمینه دریافت نکردیم که تاکنون چقدر جمع شده است.
به گزارش آنا، بند ط تبصره ۹ قانون بودجه سال ۹۷ مختص شرکتهای سوده، بانکها و مؤسسات سودده دولتی است که موظفند ۴۰ درصد از سود خود را صرف پژوهش کنند.
انتهای پیام/4040/خ
انتهای پیام/