دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال:

شرکتی در حمایت از پیشکسوتان استقلال راه‌اندازی می‌کنیم

مدیرعامل سابق باشگاه استقلال گفت: قصد داریم شرکت سهامی عام در حمایت از پیشکسوتان باشگاه استقلال راه‌اندازی کنیم.
کد خبر : 349751
استقلال.jpg

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، در شرایطی که شرکت کهن پیشکسوتان پرسپولیس از این تیم حمایت می‌کند، باشگاه استقلال فاقد شرکتی است که از پیشکسوتان خود حمایت‌های لازم را انجام دهد.


کاظم اولیایی درخصوص اینکه چرا باشگاه استقلال صاحب حامی پیشکسوتان نمی‌شود، گفت: ما جلسه‌ای را برگزار کردیم با کمیته پیشکسوتان باشگاه استقلال و قدم اول را که تشکیل شرکتی سهامی عام متشکل از پیشکسوتان باشگاه باشد برداشتیم. باید در ادامه مراحل قانونی را طی کنیم تا بتوانیم شرکتی حامی پیشکسوتان راه‌اندازی کنیم.


وی درباره اینکه قصد شرکت پیشکسوتان استقلال خرید این باشگاه است، اظهار کرد: اصلاً چنین قصدی نداریم. این ظرفیت مالی را نداریم که در خصوصی‌سازی مالک باشگاه شویم ولی با فروش باشگاه موافق هستیم. اعتقاد ما این است که نباید استقلال از طریق دولت حمایت شود و باید به افراد حقیقی واگذار شود. البته این کار باید به‌صورت جمع‌سپاری انجام شود.


مدیرعامل سابق باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: باید بخش کوچکی از درصد باشگاه استقلال در خصوصی‌سازی به کانون هواداران تعلق یابد که در این باشگاه سرمایه‌گذاری کنند و بخش دیگری نیز در اختیار پیشکسوتان قرار گیرد که در حدود پنج درصد سهام باشگاه را شامل می‌شود. این کار هم به این خاطر است که پیشکسوتان با حضور خود می‌توانند اهلیت خریدار حقیقی باشگاه استقلال را مشخص کنند.


وی افزود: طرحی که ما دادیم بستگی به نظر دولت دارد. باید حقیقت را از ما بپذیرند که باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس دو شرکت خصوصی بوده‌اند که در رشته‌های مختلف ورزشی فعال بوده‌اند اما امروز تنها یک تیم ورزشی از آنها باقی مانده است. در گذشته استقلال بالغ بر 50 شعبه در تهران داشت و چهار شعبه هم در خارج از کشور داشت ولی درحال‌حاضر تنها یک ساختمان برای خود دارد.


اولیایی تأکید کرد: سنگ زیرین و عامل استحکام ساختمان تیم‌های ملی در تمام دنیا باشگاه‌ها هستند. اگر بخواهیم نگاه توسعه نیز داشته باشیم، با رشد ورزش، توسعه مملکت نیز رخ می‌دهد. شاید با رشد گلخانه‌ای بتوان موفقیت‌هایی را به‌صورت موقت ایجاد کرد ولی بسیاری از سرمایه‌های ورزشی جامعه ما دیده نمی‌شوند. در تمام دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که باشگاه‌ها باید به‌صورت خصوصی توسعه پیدا کنند و کار کردن زیر نظر دولت باعث می‌شود که ورزش دچار مشکل شود. در برنامه ششم پنج‌ساله نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت هر نوع وجهی از سوی دولت به باشگاه‌ها ممنوع است. ضمن اینکه ما خلاف قوانین فیفا در امر باشگاه‌داری عمل می‌کنیم.


وی تصریح کرد: عملکرد خلاف جهت باشگاه‌های ما باعث شده که هزینه‌های زیادی بر ملت تحمیل شود. به‌عنوانِ مثال شرکت‌های خودروسازی مثل پیکان و سایپا برای آنکه بخواهند باشگاه‌داری کنند، باید هزینه‌های زیادی را پرداخت کنند و برای درآمدزایی بالاجبار خودروهای‌شان را گران‌تر از قیمت‌های سابق به‌فروش می‌رسانند. به‌نظر من باید مسیر درستی در امر باشگاه‌داری برداشته شود تا بتوان استقلال و پرسپولیس را سروسامان داد.


انتهای پیام/4051/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب