دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 دی 1397 - 13:37
وحدت تأکید کرد:

حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از محصولات بومی دارای رقبای خارجی

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر لزوم توجه و حمایت از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت که توانایی رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی دارند، تأکید کرد.
کد خبر : 348283
13970721000739_Test_PhotoN.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، علی وحدت در جمع مدیران عامل شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت با تأکید بر اینکه یکی از سیاست‌های جدید صندوق، کاهش فرآیند اعطای تسهیلات و خدمات مستقیم به شرکت‌های دانش‌بنیان است، گفت: در همین ارتباط باید با توجه به شرایط شرکت دانش‌بنیان و فضای حاکم بر اکوسیستم، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی تغییر کند تا متناسب با نیاز شرکت باشد.


وی با اشاره به اینکه هنوز بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان سراغ دریافت خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی نیامده‌اند، تصریح کرد: بسیاری از ابزارهای بهره‌مندی از تأمین مالی آسان است اما با مقررات اضافی آن را پیچیده کرده‌ایم که درصددیم با اصلاح قوانین و مقررات این مسیر را هموار کنیم.


رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به سیاست جدید راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر تصریح کرد: با تأسیس این صندوق که ماهیت خصوصی و تخصصی دارند به‌راحتی می‌توان شرکت‌ها را جذب کرده تا برای پروژه‌های مسئله محور همکاری و سرمایه‌گذاری صورت گیرد.
وی با تأکید بر لزوم توجه به تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان که توانایی رقابت با نمونه‌های خارجی را دارند، خاطرنشان کرد: باید نهادهایی مانند هیئت‌امنای ارزی را متقاعد به خرید از تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی کرد و در همین ارتباط صندوق نوآوری و شکوفایی هم آمادگی حمایت از شرکت‌ها و ارائه تضامین لازم را دارد.


وحدت در پایان صندوق نوآوری و شکوفایی را نهاد مالی دانست که تفاوتش با بانک فهم در تکنولوژی است، تأکید کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان با محدودیتی در منابع مالی مواجه نیست و درعین‌حال می‌تواند از ظرفیت اهرم کردن این منابع جهت استفاده از منابع بانکی نیز بهره ببرد.


در ابتدای این نشست مدیران عامل شرکت‌های دانش‌بنیان سیناژن، آربوژن، پویندگان راه سعادت، بهیار صنعت سپاهان، روناک دارو، درسا دارو، نانو فناوران دارویی الوند و توفیق دارو نقطه نظرات خود را مطرح کردند.


حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان داروساز، تأمین نیازهای دارویی کشور توسط شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان داروساز، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در شرایط تحریم، لزوم توجه به خواب سرمایه در زمان تحریم، پرداخت وام‌های کم‌بهره به شرکت‌های برتر داروسازی، انتخاب شرکت‌های بزرگ و موفق دانش‌بنیان به‌عنوان شتاب‌دهنده جهت کمک به شرکت‌های کوچک‌تر و نیز توجه به نیاز ضمانت‌نامه شرکت‌های دانش‌بنیان برای اجرای قراردادها از مهم‌ترین محورهای مطرح‌شده از سوی شرکت‌ها بود.


انتهای پیام/4060/4085


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب