دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 دی 1397 - 14:05
ستاری مطرح کرد:

ارائه بیش از ۱۴۰۰ خدمت به استارت‌آپ‌ها

معاون علمی فناوری ریاست جمهوری گفت: مجموعه کتابی با هفت برنامه مختلف برای پرهیز استارت‌آپ‌ها از ارائه پروژه‌های تکراری تدوین شده است.
کد خبر : 347626

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سورنا ستاری با اشاره به اینکه جدیداً مجموعه کتابی از سوی معاونت علمی منتشر شده است، اظهار کرد: مجموعه کتابی با هفت برنامه مختلف در حوزه‌های آلودگی هوا، محیط زیست، خدمات بهداشتی، اصلاح مسائل اجتماعی و ... تدوین و به استارت‌آپ‌ها معرفی کرده‌ایم تا استارت آپ‌ها به جای کار در حوزه‌های تکراری در این حوزه‌ها کار کنند.


وی ادامه داد: از حوزه‌های تکراری، استارت آپ موفقی خارج نمی‌شود و آن‌هایی که در ابتدا کارکرده و سرمایه‌گذاری کرده‌اند موفق هستند، اما بقیه کسانی که پیرو بوده و با الگوگیری از گذشته در حال راه‌اندازی کسب و کار جدید هستند موفقیت کمتری به دست می‌آورند.


معاون علمی فناوری ریاست جمهوری افزود: ما در حوزه استارت‌آپی باید محیط مناسبی را آماده کنیم، این محیط راجع به تمام کسانی است که در این اکوسیستم فعالیت می‌کنند.


ستاری تصریح کرد: حمایت‌های مالی ما باید محدود باشد به طوری که فقط استارت‌آپ‌ها بتوانند از سرمایه‌گذاران خطرپذیر برای توسعه خود استفاده کنند، ولی باید محیطی داشته باشند که در این محیط شکوفا شوند.


وی با تاکید بر ایجاد یک محیط مناسب، تاکید کرد: محیط مناسب یعنی بحث‌های مالیاتی، کمرگی، بیمه، خدمات کسب و کار حل و رفع شود تا هزینه‌های آن‌ها پایین بیاید، همچنین محل کسب و کارشان بخش‌هایی است که عمدتاً با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی حل می‌شود.


ستاری گفت: ما بیش از ۱۴۰ خدمت به شرکت‌های دانش بنیان ارایه می‌دهیم که در حوزه‌های متعدد وجود دارد. ممکن است که فقط این بحث باشد که ما بخواهیم با حمایت مالی این شرکت‌ها را توسعه دهیم، اما بحث اصلی ما محیط کسب و کار است وقتی محیط درست شود استارت‌آپ‌ها از همین محیط حمایت مالی را جذب کنند و در واقع آن ۱۴۰ خدمتی که ارایه می‌شود همه در راستای این است که ما بتوانیم محیط مناسبی داشته باشیم تا یک جوان بتواند کسب و کار خود را راه بیندازد.


وی افزود: عناصر مختلفی وجود دارد که این محیط را می‌سازد و در ابتدا قوانین و مقررات باید اصلاح شود. اینکه استارت‌آپ با شکایت یک شرکت و یا بخش دولتی فیلتر شده یا جلوی کسب و کارش گرفته نشود، این‌ها ضوابط قانونی می‌خواهد که باید درست شود.


معاون علمی فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: مسئله بعدی حمایت‌های مالی است که بخشی از آن به صورت وام و بخش دیگر آن توسعه بازار بورس است تا این استارت‌آپ‌ها بتوانند بخشی از خدمات خود را در بورس عرضه کنند.


وی تصریح کرد: بحث‌ دیگری که در توسعه بازار باید اتفاق بیافتد، دسترسی به منابع انسانی مناسب است، در واقع شرایطی باشد تا  این استارت‌آپ‌ها بتوانند آدم‌های درست را در سیستم خود جذب کنند، همچنین دسترسی به محیط کسب و کار مناسب که شامل مواردی مثل بیمه و مالیات، تمام عناصری است که محیط کسب و کار را می‌سازد.


ستاری گفت: ما در حوزه دانش بنیان توانسته‌ایم یک محیط کسب و کار مناسب برای شرکت‌ها ایجاد کنیم، بحث فقط حمایت مالی نیست خیلی از این شرکت‌ها حمایت مالی به این شکل را نیاز ندارند بحث مالی همیشه در توسعه یک شرکت در رده فاکتور پنجم و ششم قرار دارد و دسترسی به محیط از همه چیز مهمتر است.


معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: اینکه بچه‌های ما در ایران نمی‌توانند پیشرفت کنند، ولی در خارج از کشور پیشرفت می‌کنند به خاطر محیطی مناسب کسب و کار است که آنجا به وجود می‌آورند.


منبع: دانشجو


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب