دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آذر 1397 - 14:54

پژوهش مهم‌ترین عامل پیشرفت اقتصادی و اجتماعی است

رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی در پیامی به مناسبت هفته پژوهش مطرح کرد: پژوهش در عصر حاضر را می‌توان عامل مهم پیشرفت اقتصادی و اجتماعی دانست.
کد خبر : 344995
3b34480f-30c2-425f-a52f-d08305f76ce7_260_199.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،‌ مسعود صدری‌نسب در پیامی هفته پژوهش را به تمامی پژوهشگران، محققان، دانشمندان و جامعه علمی دانشگاهی ایران تبریک گفت.


در ابتدای این پیام آمده است: پژوهش در عصر حاضر را می‌توان یکی از مهم‌ترین عوامل پیشرفت اقتصادی و اجتماعی در جامعه جهانی دانست، بدون شک اهمیت به پژوهش، افزایش مهارت تحلیلی و تحقیقاتی، تولید علم و آگاهی از دستاوردهای پژوهشی در سطح بین‌الملل از راه‌های رسیدن به توسعه پایدار است. از این‌رو و براساس نیاز نظام آموزش عالی کشور به موضوع پراهمیت پژوهش، مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی به‌عنوان یکی از ارکان اصلی حمایت از پژوهش و تعاملات بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، همواره کوشیده است تا با حمایت از طرح‌های پژوهشی در قالب برنامه‌هایی چون جندی‌شاپور، پیترو دلاواله، ICRP  و ایکارد و ..موجبات رسیدن به این هدف را فراهم آورد.


در ادامه آورده شده است: اینجانب ضمن تبریک هفته پژوهش به همه پژوهشگران، محققان و جامعه علمی و دانشگاهی کشور، به احترام تمامی زحمات و تلاش‌های آنان در جهت اعتلا و رشد کشورمان ایران را ارج نهاده و برای همه این عزیزان آرزوی موفقیت و توفیق الهی را دارم و با تأکید بر اینکه مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی رسالت خود را بین‌المللی‌سازی پژوهش دانسته، آمادگی مرکز مطالعات را جهت تسهیل اجرای پروژه‌ها و برنامه‌های مطالعاتی و پژوهشی بین‌المللی در جهت همراهی به همه پژوهشگران و دانشمندان ایرانی اعلام می‌نمایم.


در پایان عنوان شده است: باعث خرسندی است که اعلام کنم، این مرکز تاکنون بیش از 120 طرح در قالب برنامه جندی شاپور(پژوهش مشترک با کشور فرانسه) و بیش از240 طرح در قالب برنامه ICRP حمایت کرده است و همچنان سعی بر گسترش همکاری‌ها و افزایش حمایت‌های خود از طرح‌های پیش‌رو در سال جاری و آینده دارد.


انتهای پیام4085/ 4007/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب