دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 مرداد 1394 - 14:53
نشست خبری مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران برگزار شد

گرشاسبی: تیم‌های فوتبال استان تهران مظلوم هستند/ برداشت 4 میلیاردی طلبکار 300 میلیونی

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران گفت: تلاش ما کمک به اقشار ضعیف جامعه در بخش ورزش و رسیدن به نقطه ای است که ورزش برای همه رایگان باشد.
کد خبر : 33301

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا، نشست خبری مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران صبح امروز برگزار شد. در این نشست خبری که با حضور پررنگ اصحاب رسانه برگزار شد، محمدرضا گرشاسبی پیرامون مسائل مختلف به صحبت پرداخت.


وی درباره برگزاری "مسابقات امیدهای آینده ورزش استان تهران" گفت: «در این مسابقات 7 هزار و 530 ورزشکار در طول 10 روز به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت. از این تعداد 5 هزار و 20 ورزشکار پسر در 32 رشته و 2 هزار و 510 ورزشکار دختر در 30 رشته شرکت خواهند کرد.»


گرشاسبی در ادامه افزود:«این رقابت‌ها می‌تواند پلی باشد برای این که استعدادهای برتر را برای المپیک 2020 مشخص کند و هدف اصلی از این رقابت‌ها نیز توجه به این بخش است. البته در کنار المپیک 2020 به فکر رقابت‌های جهانی و آسیایی نیز هستیم تا بتوانیم ورزشکار تهرانی موفقی را در عرصه‌های بین المللی معرفی کنیم.»


مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران با بیان این که از مجموع مدال‌های المپیک لندن 6 مدال مربوط به ورزشکارانی بود که در ر‌قا‌بت‌های امیدهای تهران حضور داشتند، عنوان کرد: «در حال‌ حاضر یک بر‌نامه‌ریزی جدی برای المپیک 2020 داریم تا بتوانیم ورزشکاران موفقی را از شهر تهران برای مدال آوری عازم المپیک توکیو کنیم. ارتقای ورزش تهران، سبب ارتقای ورزش کل ایران می‌شود و نباید فراموش کنیم که استان تهران نماد ورزش کل ایران است.»


گرشاسبی با بیان این که جمعیت جوانان تهران از جمعیت پنج استان تهران بیشتر است، تصریح کرد کرد:«مجموع جمعیت تهران معادل جمعیت 13 استان ایران است، ولی متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد ضعیف شدن ورزش تهران بودیم. ما استعدادهای بسیاری در ورزش تهران داریم که متاسفانه در سال‌های اخیر بسیاری از آنها دلزده شده‌اند و به شهرهای دیگر رفتند. من همان طور که قبلا هم اعلام کرده بودم اگر نتوانم در تهران هر روز یک گام به جلو داشته باشم خیانت نمی‌کنم و از این عرصه کنار می روم.»


او در ادامه افزود:«نو‌جو‌ا‌نان و جوانان تهرانی در هجمه وحشتناکی از اعتیاد هستند و باید پاسخ درخور برای آینده آنها داشته باشیم. متاسفانه ورزش تهران در دوره‌ای زنگ تفریحی برای سایر استان‌ها شده بود، اما در حال‌ حاضر ما ارزیابی‌های دقیقی را در نظر گرفته‌ایم و هر کسی که از این ارزیابی‌ها عقب بماند باید کنار برود.»


مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران درباره بودجه این اداره کل گفت:«در سال 92 ما یک میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبارات استانی و دو میلیارد و 800 میلیون تومان اعتبارات ملی داشتیم و این در حالی بود که تهران پایین‌ترین بودجه را به نسبت جمعیتش دریافت کرده بود و سایر استان‌ها حداقل سه تا چهار برابر تهران دریافتی داشتند. در سال 93 نیز ما رقم یک میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبارات استانی و یک میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبارات ملی داشتیم و این در حالی بود که در سال 93 فقط 49 میلیون تومان برای بخش ورزشی استان تهران در نظر گرفته شده بود.»


او ا‌ضافه‌ کرد‌: «خو‌شبختا‌نه امسال با رایزنی‌هایی که صورت گرفت 40 تا 50 برابر سال گذشته بودجه دریافت خواهیم کرد. متاسفانه بیش از پنج سال است که هیچ مکان ورزشی در تهران مورد تعمیر قرار نگرفته است و ما در حال‌ حاضر 130 پروژه‌ نیمه تمام در بخش استانی، 24 پروژه‌ نیمه تمام در بخش ملی و هفت پروژه‌ نیمه تمام در بخش شرکت توسعه و نگه‌داری اماکن ورزشی کشور داریم که از مجموع این 171 پروژه‌ تنها 25 پروژه‌ تعمیر و تجهیز شده است.»


مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در ادامه صحبت‌های خود به اقداماتی که برای توسعه ورزش در پایتخت انجام خواهد گرفت اشاره کرد و گفت: «ما ظرف دو ماه آینده دو استادیوم ورزشی پنج هزار نفره را در شهرستان‌های اسلامشهر و پاکدشت افتتاح خواهیم کرد که در این میان شاهد برگزاری دیدارهای تیم فو‌تبا‌ل سایپا در ورزشگاه اسلامشهر خواهیم بود. همچنین ورزشگاه بعثت را نیز با گنجایش سه هزار نفر افتتاح خواهیم کرد و علاوه بر اینها هفت زمین چمن مصنوعی را در هفت شهرستان مورد بهره‌برداری قرار می‌دهیم. در کنار این استادیوم‌ها بزرگترین پایگاه قهرمانی ورزش ایران و حتی در برخی از موارد خارج از ایران نیز در حال تجهیز و راه‌اندازی است.»








در سال 92 ما یک میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبارات استانی و دو میلیارد و 800 میلیون تومان اعتبارات ملی داشتیم و این در حالی بود که تهران پایین‌ترین بودجه را به نسبت جمعیتش دریافت کرده بود و سایر استان‌ها حداقل سه تا چهار برابر تهران دریافتی داشتند. در سال 93 نیز ما رقم یک میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبارات استانی و یک میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبارات ملی داشتیم و این در حالی بود که در سال 93 فقط 49 میلیون تومان برای بخش ورزشی استان تهران در نظر گرفته شده بود

او در مورد اجاره بهای باشگاه‌های ورزشی نیز، گفت: «بر اساس آمار ما بیش از این یک میلیارد تومان از اجاره باشگاه‌ها درآمد داشتیم که همه آنها به حساب همان شهرستان‌های صاحب باشگاه‌ها واریز می‌شد، ولی طی یک تصمیم گیری اماکن قهرمانی را به هیات‌ها واگذار کردیم و طی یک بر‌نامه‌ریزی موفق شدیم درآمد این بخش را هشت برابر کنیم.»


گرشاسبی در مورد هزینه‌های برگزاری مسابقه‌های امیدهای تهران نیز، خاطر‌ نشان کرد:«این مسابقات بیشتر از سه میلیارد تومان هزینه در بر دارد که تمامی این هزینه‌ها را میزبانان تقبل می‌کنند و در حقیقت ما برای این مسابقات پولی را خارج از مجموع هزینه نکرده‌ایم.»


او در ادامه با تاکید بر توجه به ورزش جانبازان و معلولان در تهران، ا‌ضافه‌ کرد‌:«در حال‌ حاضر ر‌قا‌بتهای جانبازان و معلولان در مشهد برگزار شده و کاروان تهران نیز بزرگترین کاروان ورزشی این ر‌قا‌بتها بوده است. ما در این بخش نیز برنامه‌های ویژه‌ای را در نظر گرفته‌ایم.»


مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در باره وضعیت تیمهای فوتبال استان تهران اظهار داشت:«در حال‌ حاضر حدود یک سوم تیم‌های لیگ برتری از استان تهران هستند، اما همه این تیم‌ها مظلوم واقع شده‌اند و علاوه بر این مظلومیت از یکدیگر فاصله گرفته‌اند. ما چندی پیش یک تشکل را با حضور پنج تیم لیگ برتری به وجود آوردیم تا مشکلات این تیم‌ها را از طریق مراجع مختلف بر طرف کنیم. تاکنون دو نشست با حضور مسئولان این تیم‌ها برگزار شده و در آینده نیز این نشست‌ها تداوم پیدا می‌کند.»


گرشاسبی در مورد حضور بخش خصوصی در ورزش پایتخت نیز، خاطر‌ نشان کرد: «ما پروژه‌هایی را که زیر 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشتند را بر اساس قانون می‌توانیم واگذار کنیم و بدین منظور اعلام کردیم که این پروژه‌ها را حاضر هستیم به باشگاه‌های فعال در تهران بدهیم. علاوه بر این ما باید به باشگاه‌های تهرانی توجه ویژه‌ ای داشته باشیم و اگر حقی از آنها در بخش‌های مختلف پایمال می‌شود ورود پیدا کنیم.»


مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در پاسخ به سوالی در مورد حمایت استانداری از ورزش پایتخت نیز، اظها‌ر کرد:«استانداری همواره تاکید می‌کند ما باید برنامه‌های خود را به آنها ارائه کنیم تا آنها نیز بتوانند به ما کمک کنند. متاسفانه در گذشته به دلیل عدم ارائه مناسب و سوء مدیریت یازده پروژه‌ در اختیار راه و شهرسازی قرار گرفت، ولی با توجه به این که امسال حدود 40 تا 50 برابر اعتبار بیشتر دریافت خواهیم کرد می‌توانیم کارهای بزرگی را انجام دهیم.»


گرشاسبی ا‌دا‌مه‌ داد:«خصوصی سازی یک اصل و قانون است و باید در ورزش نیز شاهد خصوصی سازی باشیم. اگر این اقدام صورت نپذیرد بر خلاف قانون است. تلاش ما کمک به اقشار ضعیف جامعه در بخش ورزش و رسیدن به نقطه ای است که ورزش برای همه رایگان باشد.»


گرشاسبی در پایان این نشست گفت: «11 پروژه ورزشی را در گذشته به دلیل اینکه اعلام کردند اداره کل ورزش و جوانان ناتمام بوده از ما گرفتند. در حال حاضر اعتبارات ما 40 برابر خواهد شد.اعتبارات شهر تهران 3 میلیارد و 400 میلیون شده است و وزارت ورزش 8 و نیم میلیارد اعتبار ملی اختصاص داده و وزیر ورزش تاکید کرده که تمام این مبلغ باید پرداخت شود. متاسفانه در گذشته مشکلاتی داشتیم و به عنوان مثال پیمانکاری که 300 میلیون طلب داشته برای هزینه‌هایش 4 میلیارد تومان برداشت کرده است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب