موضوع استفاده از پیامرسانهای داخلی سیاسی شده است
به گزارش خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حمید فتاحی در نشست شورای سیاستگذاری رویداد نوآورانه پیامآور که امشب در بنیاد ملی نخبگان برگزار شد، درخصوص فیلتر شدن هاتگرام و تلگرام طلایی توضیح داد: این دو نرمافزار بهعنوان پیامرسانهایی هستند که در این رویداد شرکت کردند اما باید دید که پس از رسیدن ضربالأجل در پایان آذرماه چه دستوری برای آنها ابلاغ میشود. فعالیت این دو پیامرسان تا آخر آذر قانونی است ولی بعد از آن، غیرقانونی محسوب میشود که البته اگر این دوره تمدید شود، آنها میتوانند باز هم فعالیت کنند.
وی افزود: دلیل آنکه مردم به پیامرسانهای داخلی اعتماد ندارند، این است که موضوع سیاسی شده و انواع و اقسام جناحهای سیاسی از موضوع پیامرسانهای داخلی بهعنوان وجهالمصالحه استفاده میکنند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: آنچه که واضح است، این مسئله است که تسهیلات در این وزارتخانه فراهم شده و از بُعد فنی هیچ مشکلی وجود ندارد و خوشحالیم که مرکز نخبگانی کشور یعنی دانشگاه، پای کار آمده و ایدههای جدید بهسمت پیامرسانهای داخلی سرازیر میشوند.
فتاحی تصریح کرد: اگر کسی بتواند ایده در این حوزه داشته باشد و بتواند مشکلاتی که برای پیامرسانهای داخلی وجود دارد را برطرف کند، اتفاق خوبی در این زمینه رخ داده است.
وی تأکید کرد عملیات رسانهای علیه پیامرسانهای داخلی وجود داشت که کمکاریهای زیرساختی نیز به این قضیه دامن زد و همین عوامل باعث شد تا اعتماد به این پیامرسانها بهشکل مناسب شکل نگیرد.
انتهای پیام/4085/
انتهای پیام/