دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 آبان 1397 - 06:50
استاد دانشگاه مطرح کرد:

عدم‌تناسب بین آموزش و شرایط اقلیمی

بزرگ‌ترین مشکلی که در رابطه با اشتغال جوانان وجود دارد، عدم تطابق  شرایط فرهنگی و جغرافیایی با آموزش‌های آنهاست.
کد خبر : 325022
photo_2018-11-03_21-25-33.jpg

حسین سررشته در گفتگو با خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در خصوص لزوم توجه به اشتغال دانشجویان عنوان کرد:  بر کسی پوشیده نیست که سرمایه معنوی کشور، جوانان و دانشجویان هستند که با حضور فعالشان در عرصه‌های علمی و تحقیقاتی بارها برای کشور افتخار آفریدند.


وی افزود: علاوه بر این دانشجویان، جوانانی هستند که با کسب مهارت، خلأهای موجود در بخش‌های عملیاتی و اجرایی را پر می‌کنند و فقط در بخش علمی فعال نیستند.


استاد دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه تصریح کرد: باید برنامه‌ریزی دولتی و نظام آموزش عالی برای جوانان به‌تناسب استعداد و شرایط جغرافیایی آنان باشد. به‌عنوان‌ مثال برای شهرستانی مانند خوی در استان آذربایجان غربی که یکی از پرجمعیت‌ترین شهرستان‌های استان محسوب می‌شود، باید برای اشتغال جوانان با توجه به ظرفیت‌های گردشگری، صنایع‌دستی و معادن آن اشتغال ایجاد کرد تا جوانان مجبور به فعالیت در مشاغل کاذب نشوند.


وی ادامه داد:  بزرگ‌ترین مشکلی که در رابطه با اشتغال جوانان وجود دارد، عدم تطابق  شرایط فرهنگی و جغرافیایی با آموزش‌های آنهاست و ظرفیت‌های شغلی  لازم در شهرها و شهرستان‌ها به‌تناسب جمعیت تقسیم‌ نشده است.


سررشته تأکید کرد: آنچه مسلّم است نیاز مبرم و توجه ویژه به جوانان و دانشجویان و مسئله اشتغال آنان است. چراکه آیندۀ کشور در گرو مهارت‌افزایی و حضور پررنگ این قشر جامعه در فعالیت‌های اقتصادی است.


انتهای پیام/4085/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب