دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مخبر دزفولی:

استاد فرشچیان عمود خیمه دانشگاه هنرهای اسلامی است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه اکنون خیمه دانشگاه هنرهای اسلامی ساخته شده است عمود این خیمه را استاد فرشچیان دانست.
کد خبر : 320125
AG8I9370.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدرضا مخبر دزفولی شامگاه 30 مهرماه در مراسم افتتاح دانشگاه هنرهای اسلامی – ایرانی استاد فرشچیان، اظهار کرد: حدود هشت سال پیش به همراه دکتر ایمانی خدمت استاد فرشچیان رسیدیم و ایشان با بیان اینکه از همه مسئولینی که قرار بوده برای تاسیس این دانشگاه کاری انجام دهند ناامید شده است نامه‌نگاری‌های وزرا در دولت‌های مختلف را که انجام داده بودند به ما نشان دادند. استاد گله‌مند بودند که با تمام پیگیری‌های انجام شده این دانشگاه به ثمر ننشست.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه گفت: اساسنامه دانشگاه استاد فرشچیان استثنایی در عرصه‌های دیگر آموزش عالی بوده که همه اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را تصویب کردیم و قرار بر این بود که صفر تا 100 این دانشگاه هنر با استاد فرشچیان باشد که طبق ضوابط آموزش عالی با محدودیت‌هایی مواجه بودیم و نظام آموزش عالی این موضوع را تاب نمی‌آورد.
وی در ادامه با بیان اینکه استاد فرشچیان از مفاخر تمدنی ما هستند بیان کرد: این دانشگاه با محوریت ایشان یا همان تربیت استاد‌ شاگردی است.
مخبر دزفولی تصریح کرد: اصل این دانشگاه شاگردپروری است. لزومه این سبک عشق، علاقه، ذوق، علم و معنویت است و این دانشگاه با این نگاه شروع به کار می‌کند.
وی ادامه داد یکی از کارهایی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت این بود که این موضوع را به دیگران بقبولانیم. بیشتر از یک سال و نیم از مطرح شدن این موضوع با دکتر ولایتی نمی‌گذرد و اکنون خوشحالیم که به نتیجه رسیده است.
برای رسیدن به این نتیجه با دستگاه و نهادهای مختلفی صحبت کردیم که وارد میدان شوند اما به محض مطرح شدن این موضوع با دکتر ولایتی ایشان با همان علاقه، جدیت و درایت تمدنی که در ایشان سراغ داریم قبول کردند. این دانشگاه نقطه عطف هنر اسلامی برای تاریخ است.
مخبر دزفولی با بیان اینکه اکنون خیمه این دانشگاه ساخته شده است عمود این خیمه استاد فرشچیان است و در این خیمه قرار است از هنرهای اسلامی و هنرهایی که در معرض فراموشی است با همت و هدایت استاد فرشچیان، دانشگاه آزاد اسلامی و حتی میراث فرهنگی شکل بگیرد و فرهنگستان هنر هم عقبه این کار را بر عهده بگیرد.
وی در پایان بیان کرد: امیدوارم نام این دانشگاه در نه تنها در تاریخ ایران و تاریخ بشریت کنونی بلکه برای آیندگان نیز مستدام باشد.


انتهای پیام/4084


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب