دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 مهر 1397 - 02:05
کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه تهران:

ارتباط خانواده‌ها با دانشجویان حفظ شود/ لزوم تماس روزانه والدین با دانشجویان

کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه تهران گفت:توصیه می‌شود که خانواده‌ها ها در طی دوران تحصیل فرزندانشان در دانشگاه ارتباطشان را با آنها حفظ کنند. زیرا این استمرار ارتباط با دانشجو سبب می‌شود اعتمادبه‌نفس به نفس او از بین نرود و خودش را تنها نبیند.
کد خبر : 317543
2383169.jpg

یلدا طبسی کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: توصیه می‌شود  که خانواده‌ها طی دوران تحصیل فرزندانشان در دانشگاه  ارتباطشان را با آن‌ها حفظ کنند؛ زیرا این استمرار ارتباط با دانشجو سبب می‌شود اعتمادبه‌نفس او از بین نرود و خودش را تنها نبیند.


کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه تهران در ادامه خطاب به والدین افزود: تلاش کنید در دسترس باشید اما مراقب باشید به مزاحم تبدیل نشوید؛ اینکه مرتباً با او تماس بگیرید، حائز اهمیت است اما به او زمان و فرصت کافی برای برقراری ارتباط با خود را بدهید و در برخی از موارد برای صحبت کردن با شما برنامه‌ریزی کند.


طبسی در ادامه افزود: بر تماس روزانه اصرار داشته باشید و بگذارید گاهی مدیریت این کار بر عهده دانشجو باشد. به دانشجو اطمینان دهید که به حقوق و استقلالش در تصمیم‌گیری‌ها احترام می‌گذارید و هر وقت او بخواهد برای مشورت در کنارش هستید. بدانید که کاملاً طبیعی است، اگر دانشجو یک روز برای مشورت تمایل داشته باشد و روز دیگر چنین نباشد، این رفتارها می‌تواند ابهام‌برانگیز و خسته‌کننده باشد، پس فراموش نکنید برای یاری‌کردن فرزندتان باید مراقب خودتان هم باشید و تجارب و ناراحتی‌هایتان را با دوستان، اقوام و سایر کسانی که حمایتتان می‌کنند در میان بگذارید.


وی اضافه کرد: روزهای دانشگاه می‌توانند دانشجویان را سردرگم کنند اما آن‌ها به‌زودی  با مدیریت بحران‌هایشان، به‌آسودگی خواهند رسید.


این مشاور در ادامه تصریح کرد: رفتن فرزندان از خانه به معنی تمام شدن مشکلات آن‌ها نیست. چالش‌های جدید هرروز رخ می‌دهد. این ما هستیم که از فاصله دورتر و از خانه باید حامی آن‌ها باشیم و در صورت لزوم به آن‌ها برای رفع مشکلاتشان یاری برسانیم.


وی در ادامه گفت: اما پیشنهاد می‌شود چنانچه کاری از دست دانشجویان ساخته نیست آن‌ها در جریان مشکلات خانواده قرار نگیرند. در جریان قرار دادن دانشجویان ممکن است سبب نگرانی آن‌ها یا حتی احساس گناه در مورد تنها گذاشتن والدین شود.


طبسی تصریح کرد: هرچند در مورد مسائلی که دانشجو توان کمک دارد در میان گذاشتن این مسائل به وی احساس قدرت و اعتماد والدین را می‌دهد و از طرفی حامی این پیغام است که وی همیشه در جریان مسائل خانواده است.


به‌علاوه به والدین نشان می‌دهد که فرزندشان تا چه اندازه توان حل مشکلات زندگی را دارد و می‌تواند نسبت به آن‌ها واکنش منطقی ابراز کند.


انتهای پیام/4087/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب