نظرات تند و یکسویه موجب انحراف از مسیر و پیشرفت است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه تهران، محمود نیلی احمدآبادی،در دیدار نمایندگان تشکلهای دانشجویی دانشگاه تهران، نقش تشکلهای را در توسعه دانشگاه، ممتاز توصیف کرد و گفت: تشکلهای دانشجویی همواره موجب ایجاد نشاط و امید در دانشگاه بوده و نقشی اساسی در توسعه علمی و فرهنگی دانشگاه دارند.
وی خاطرنشان کرد: رضایت داشتن از وضع موجود سرآغاز سقوط است؛ باید افقهای دانشگاه را بازتر و بزرگتر ببینیم. امروز رقابت در دانشگاه تهران از سطحی ملی و داخلی به سطحی بینالمللی ارتقا یافته و شما دانشجویان با درک درست از شرایط میتوانید در این راستا کارهای بزرگی را انجام دهید.
رئیس دانشگاه تهران داشتن نگاههای متفاوت را زمینه رشد برشمرد و تصریح کرد: دانشگاه محل تضارب آرا و احترام قائلشدن برای دیدگاههای مختلف است. به همین دلیل معتقدم باید از انتقاد استقبال کرد و آن را زمینهای برای پیشرفت قرار داد. البته باید یادمان باشد که انتقادها باید سازنده باشد. نظرات تند، یکسویه و فاقد استدلال بیشتر موجب انحراف از مسیر پیشرفت است. از انتقاد و دیدگاههای متنوع استقبال میکنیم؛ اما اعتقاد داریم سیاهنمایی و صرفاً به نقاط منفی یک جریان پرداختن متناسب شأن و جایگاه دانشگاه و دانشگاهیان نیست.
نیلی احمدآبادی به برنامه سوم توسعه دانشگاه تهران و محورهای کلان آن، از جمله گسترش روابط بینالمللی، کارآفرینی و مسئولیتپذیری اجتماعی و اخلاق حرفهای اشاره کرد و این اهداف را متناسب با الگوی تمدن ایرانی و اسلامی دانست.
وی اظهار کرد: دانشگاه برای پذیرش مسئولیتهای اجتماعی جدیتر آماده است و در عینحال از دیگر دستگاههای اجرایی و مسئولان ارشد کشور درخواست داریم که بیشازپیش به دانشگاه اعتماد و در حل مشکلات اجتماعی از ظرفیت دانشگاهیان استفاده کنند.
رئیس دانشگاه تهران درباره نبود رویههای مشابه در دانشگاه، گفت: دانشگاه تهران، دانشگاه بسیار بزرگی است؛ قرار بود اختیارات بیشتری به صف داده شود و صفسپاری صورت گیرد که بروکراسی کاهش یابد، این ایده درست است؛ اما اگر برای این صفسپاری آییننامههای دقیق و رویههای معین نداشته باشیم از استاندارد خارج خواهیم شد.
نیلی احمدآبادی افزود: دانشگاهیان باید دارای فرهنگ کاری مشابه و آموزشهای حین خدمت مشابه باشند تا رفتاری مشابهی در دانشگاه رایج شود.
پیش از سخنان نیلی احمدآبادی، مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران در سخنانی هدف از برگزاری این جلسات را نزدیکتر شدن دیدگاههای نمایندگان تشکلهای دانشجویی و مدیران ارشد دانشگاه دانست و گفت: معتقدیم هرچه دانشجویان و مدیران دانشگاه با یکدیگر بیشتر گفتوگو کنند، زمینه رشد و توسعه دانشگاه بیشتر فراهم میشود. تشکلهای دانشجویی یک رکن مهم دانشگاه هستند و اینکه در جریان رخدادها و سیاستهای دانشگاه باشند به آنها کمک میکند دانشگاه را در مسیر خود بیشتر یاری کنند.
در ادامه نمایندگان تشکلهای دانشجویی هر یک نقطه نظرات و پیشنهادهای خود را در راستای ارتقای کمی و کیفی فعالیتهای دانشجویی ارائه کرده و خواستار توجه بیشتر دانشگاه در ایجاد بسترهای لازم توسعه فعالیتهای این تشکلها شدند.
در این جلسه انجمنهای علمی دانشجویی، کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویی، انجمن اسلامی مستقل دانشجویان، جامعه اسلامی دانشجویان، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، بسیج دانشجویی دانشگاه و نشریات دانشجویی و تعدادی از مدیران و کارشناسان معاونت فرهنگی دانشگاه حضور داشتند.
انتهای پیام/4007
انتهای پیام/