متقاضیان غیربورسیه دانشگاه تهران 9 برابر دانشجویان بورسیه هستند
محمدباقر قهرمانی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره برنامه بینالمللیسازی دانشگاه تهران، اظهار کرد: دانشگاه تهران همواره ارتباطات بینالمللی داشته است اما در سالهای اخیر رشد بهتری داشتیم. برنامه بینالمللیسازی به عنوان یک برنامه پنج ساله در دانشگاه تهران تدوین و بودجه بندی در این مسیر متمرکز شد.
وی افزود: این برنامه منجر به افزایش کنفرانسها و مقالات علمی و پژوهشی دانشگاه تهران شد و توانمندی علمی این دانشگاه رشد قابل توجهی پیدا کرده است.
معاون بینالملل دانشگاه تهران گفت: باید بدانیم که علم درون کشوری نیست و با ارتباطات گسترده و آزمون و خطا شکل منجسمتری به خود میگیرد. دانشگاه تهران یک دانشگاه جامع است و در اکثر رشتههای دایر در دانشگاه دانشجوی بینالمللی داریم.
قهرمانی ادامه داد: بیش از یک هزار دانشجوی بینالملل مدرکبگیر در دانشگاه تهران داریم. در ترم گذشته یک درصد دانشجویان بینالمللی در مقطع کارشناسی، دو درصد در مقطع کارشناسی ارشد و 3.7 درصد در مقطع دکتری مشغول به تحصیل بودند.
وی بیان کرد: پذیرش دانشجویان غیربورسیه در دانشگاه تهران سختگیرانه است، همانطور که پذیرش دانشجویان داخلی از کنکور است و رتبههای بالا جذب این دانشگاه میشوند، در انتخاب دانشجویان بینالمللی هم سختگیری میشود.
معاون بینالملل دانشگاه تهران اضافه کرد: در سالجاری دانشجویان خارجی متقاضی غیربورسیه دانشگاه تهران 9 برابر دانشجویان بورسیه بودند؛ اما به اندازه دانشجویان بورسیه، دانشجویان غیربورسیه پذیرش شدند.
قهرمانی گفت: فراوانی دانشجویان از کشورهای مختلف است، بیشترین دانشجو متعلق به افغانستان، چین، اروپا، آمریکای جنوبی، استرالیا، آفریقا، سوریه و عراق است. در حالیکه پیش از این بیشترین دانشجویان از افغانستان و بعد عراق بود.
انتهای پیام/4040
انتهای پیام/