ماهانه ۳۰ تا۴۰ شرکت از مراکز علمی بیرون میآیند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، سورنا ستاری گفت: دایر شدن این مراکز علمی باعث شده که اتفاق مهمی بیفتد و بخش خصوصی وارد حوزه علم و فناوری شود و این موضوع روی رشد اقتصادی تأثیرگذار خواهد بود. به طور کلی، رشد اقتصادی زمانی اتفاق میافتد که خود کارآفرین درآمدزایی کند نه دولت.
به گفته وی، ما باید کارآفرینان را به سرمایهگذاری و فعالیت اقتصادی ترغیب کنیم تا در نهایت به درآمدزایی و اشتغالزایی برسیم.
نخستین باشگاه کسبوکار دانشبنیان (BOX) در حال حاضر در کنار دانشگاه صنعتی شریف احداث شده و این دانشگاه با توجه به سیاستهای فوقالعاده درستش روی این مجموعه نظارت دارد.
ستاری گفت: ما باید منطقه نوآوری برای دانشگاه تعریف کنیم و تسهیلات نرمافزاری در اختیار آنها قرار دهیم. پارک معنای فیزیکی ندارد و در واقع نرمافزاری است و همین اتفاق باعث شده که بیش از 450 شرکت دور و بر دانشگاه تأسیس شوند.
وی افزود: ظرفیت نیروی انسانی ما فوقالعاده است و نیروها باید کارآفرینی کنند و دلخوش به استخدام در سازمانهای دولتی نباشند؛ زیرا با استخدام دولتی همه زندگیشان را از دست میدهند و دیگر نوآوری و خلاقیت را در کارشان نخواهند داشت.
ستاری عنوان کرد: مشارکت دولتی در مراکز علمی بیشتر از 14 الی 15 درصد نیست و این دانشگاهها هستند که باید در اقتصاد تأثیرگذار باشند.
انتهای پیام/4056/
انتهای پیام/