دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 مرداد 1397 - 14:30

برگزیت؛ خطری در کمین دانشجویان بریتانیایی

خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا دانشجویان بریتانیایی را به‌شدت نگران کسادی بازار کار کرده است.
کد خبر : 305647

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ایندیپندنت، فرآیند برگزیت یا خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا باری دیگر ثابت کرد که حق با افراد جوان بریتانیایی بود که خواستار ماندن در اتحادیه اروپا بودند.


71 درصد از جوانان 18 تا 24 سال بریتانیایی به ماندن این کشور در اتحادیه اروپا رأی دادند اما با دیدن نتایج انتخابات ژوئن 2016 به‌شدت ناامید شدند.


شرایط کنونی به خصوص برای اقلیت‌های نژادی دشوار است. بسیاری نگران هستند که برگزیت پذیرش چندفرهنگی بریتانیا را از بین ببرد.


دو سال از انتخابات 2016 می‌گذرد اما جوانان بریتانیایی هر روز ناامیدتر می‌شود. برای مثال اوایل ماه جاری بوریس جانسون دبیر کل امور خارجه و دیوید دیویس دبیر برگزیت استعفای خود را اعلام کردند. با کناره‌گیری افرادی که از طرفداران خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بودند، امید مردم بریتانیا نیز کمرنگ‌تر شده است.


خروج قریب‌الوقوع بریتانیا پیامدهای زیادی دارد. یکی از نگرانی‌های دانشجویان بریتانیایی تأثیر برگزیت بر بازار کار است. همچنین برگزیت تأثیر مخربی بر تنوع فرهنگی بریتانیا خواهد داشت.


پیامدهای برگزیت به دانشگاه‌ها نیز رسیده است، برای مثال دانشجویان بریتانیایی که با برنامه اراسموس پلاس (تبادل دانشجو در اروپا) به دانشگاه تولوز (در فرانسه) فرستاده شده‌اند تنها تا پایان سال تحصیلی 2020 قادر به تحصیل در این دانشگاه هستند.


اراسموس پلاس برنامه بورس آموزشی تحت حمایت اتحادیه اروپاست که با هدف سازمان‌دهی تبادل دانشجو بین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اروپا و سایر نقاط جهان راه‌اندازی شده است.


دانشجویان می‌توانند با تحصیل در خارج از کشور از طریق برنامه اراسموس پلاس مهارت‌های ارتباطی، زبانی و بین فرهنگی خود را تقویت کنند و با گسترش مهارت‌های خود وارد بازار کار آینده شوند. طی این برنامه دانشجویان می‌توانند در دوره‌های کوتاه‌مدت در دانشگاه‌های اروپایی تحصیل کنند و از مزایا و امکانات آنها بهره‌مند شوند.


گزارش‌های اخیر بیش از 80 درصد از کارفرمایان ترجیح می‌دهند کارکنانی استخدام کنند که تجربه تحصیل و کار در کشورهای دیگر را داشته‌اند اما با متوقف شدن این طرح برای دانشجویان بریتانیایی این قضایا منتفی خواهد شد.


بیش از 70 درصد از دانشجویان سال گذشته با معدل خوب فارغ‌التحصیل شدند و حالا کارفرمایان مجبورند که کارمندان خود را براساس دستاوردهای دانشگاهی انتخاب کنند.


پیش‌بینی‌های اقتصادی نشان می‌دهد که برگزیت ضربه شدیدی به بازار کار بریتانیا خواهد زد.


انتهای پیام/4056/4021


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب