بازسازی و تکمیل سیستمهای حفاظتی در 3 موزه تهران
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، رویا ساعتیان از آغاز مطالعات، طراحی و اجرای فاز اول ایمنسازی برق موزه آبگینه و پشت شیشه خبر داد.
وی با تأکید بر تجهیز و بهسازی موزهها به سیستمهای حفاظت الکترونیک، تعمیر و ارتقای سطح کیفی سیستمهای موجود در موزهها را از جمله رسالتهای اصلی اداره کل موزهها برشمرد.
وی سیستمهای حفاظتی شامل دوربینهای مدار بسته، سیستم اعلام حریق و تردد غیرمجاز را ابزارهای کمکی ضروری در کنار تأمین حفاظت فیزیکی و انسانی در موزهها عنوان کرد و افزود: با توجه به شرایط بحران برق در آثار و بناهای تاریخی، ادارهکل موزهها قبل از هرگونه اقدام اجرایی در خصوص موزههای بسته، فراهم کردن برق ایمن در موزهها را در دستور کار خود قرار داده و در این راستا اقدامات اجرایی ایمنسازی سیستم الکتریکال موزه آبگینه و پشت شیشه شامل سیستمهای صاعقهگیر، طراحی رایزرها و تابلوها و سیستمهای روشنایی، چاههای ارت و ... را آغاز کرده است.
به گفته وی، ادارهکل موزهها و اموال منقول تاریخی به منظور حمایت از موزههای بخش غیردولتی در قالب تخصیص اعتبار بلاعوض، کمکهای کارشناسی و فنی، صدور مجوزهای لازم و ...، سال گذشته با تخصیص اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان برای تجهیز و ارتقای سطح کیفی 24 موزه خصوصی از جمله غارموزه وزیری تهران، موزه موسیقی اصفهان، موزه پروفسور بازیما خراسان رضوی و ... مشارکت کرده است.
پرداخت 120 میلیارد تسهیلات اشتغالزایی حوزه گردشگری در کردستان
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان گفت: تسهیلات اشتغالزایی حوزه گردشگری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی به میزان 120 میلیارد ریال پرداخت شده است.
حمید اسکندری با اشاره به همکاری استانداری و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص توسعه اشتغالزایی در استان، گفت: رونق بخش گردشگری مورد تاکید مدیران ارشد کردستان است و در این خصوص اعتبارات لازم برای پرداخت به سرمایهگذاران جذب شده است.
وی افزود: از ابتدای سال 97 به میزان 12 میلیارد و 520 میلیون تومان به سرمایهگذاران حوزه گردشگری با اشتغالزایی 197 نفر به صورت مستقیم پرداخت شده است.
اسکندری با بیان اینکه برای راهاندازی مجموعههای اقامتی، رستورانهای سنتی و مجتمعهای گردشگری تسهیلات پرداخت میشود، گفت: روند پرداخت تسهیلات رو به افزایش است و در این خصوص همراهی و تعامل بانکها تأثیرگذار بوده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان بیان کرد: بخش گردشگری روستایی به صورت ویژه مورد توجه طرحهای توسعهای و سرمایهگذاری است.
وی در پایان گفت: استقبال قابل توجهی از سوی روستاییان برای راهاندازی اقامتگاههای بومگردی شده است و در این خصوص با توجه به آییننامهها و مقررات لازم پروانههای بهرهبرداری صادر میشود.
انتهای پیام/4072/4031/
انتهای پیام/