دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 مرداد 1397 - 17:06
استاندار لرستان:

نارسایی‌های اجتماعی و فرهنگی از بیکاری نشات می‌گیرد

استاندار لرستان با اشاره به ایجاد 1400 فرصت شغلی از سوی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در این استان، گفت: بزرگ‌ترین مشکل حال حاضر کشور و از جمله استان لرستان، معضل بیکاری است که بخش عمده‌ای از نارسایی‌های اجتماعی و فرهنگی از آن نشات می‌گیرد.
کد خبر : 302167

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از بنیاد برکت، موسی خادمی با اظهار امیدواری به فراهم آمدن فرصت‌های شغلی بیش‌تر در استان لرستان با اجرایی شدن طرح‌های متنوع و متعدد بنیاد برکت، ادامه داد: افزایش اشتغال‌زا‌یی به‌طور قطع باعث تغییر فضای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شهرهای کوچک و در مجموع در کل استان لرستان می‌شود و بهبود سطح زندگی مردم به کاهش آسیب‌های اجتماعی منجر خواهد شد.


وی ورود بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به اجرای طرح‌های زیربنایی و عمرانی مانند ساخت مدارس برکت و هم‌چنین موضوعات اجتماعی از جمله کمک به درمان ناباروری زوج‌های نابارور روستایی و سرپرستی ایتام در استان لرستان را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: برای درمان زوج‌های نابارور طرحی مشترک توسط بنیاد برکت و استانداری لرستان اجرایی شده است. هم‌چنین در زمینه‌ سرپرستی ایتام نیز اقدامات خوبی در سطح استان توسط این بنیاد انجام گرفته است. ما در جای جای استان لرستان شاهد فعالیت‌های دامنه‌دار و مثمرثمر بنیاد برکت در زمینه‌های مختلف از جمله اشتغال‌زایی، مشارکت‌های اقتصادی، انجام امور زیربنایی و پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه هستیم، که اثرات این اقدامات در مناطق محروم و روستاها مشهود است.


خادمی در خصوص راه‌اندازی قرارگاه جهادی پیشرفت و توسعه‌ی پایدار در شهر دلفان نیز توضیح داد: دلفان یکی از مناطق محروم استان لرستان و جزو 10 شهر محروم کشور است و بی‌شک هدایت این قرارگاه توسط بنیاد برکت به دلیل تجربه‌ موفق این بنیاد در زمینه‌ی محرومیت‌زدایی و فعالیت‌های توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم، می‌تواند در پیشرفت و آبادانی دلفان بسیار تاثیرگذار باشد.


استاندار لرستان ادامه داد: در قرارگاه جهادی پیشرفت و توسعه‌‌ پایدار دلفان همه‌ دستگاه‌های اجرایی موجود در کشور از جمله نهادهای دولتی، بخش خصوصی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیران تحت مدیریتی واحد برای کارهای اشتغال‌زایی، عمرانی، فعالیت‌های زیرساختی و مشارکت‌های اجتماعی بسیج خواهند شد. با توجه به شناخت بنیاد برکت از مناطق محروم و فعالیت‌‌های خوبی که به نمایندگی از ستاد اجرایی در این مناطق انجام داده است، مشتاق هستیم تا مدیریت این قرارگاه جهادی در اختیار بنیاد برکت قرار گیرد.


وی اظهار امیدواری کرد که این قرارگاه جهادی با پنج سال کار مداوم بتواند چهره‌ی شهرستان دلفان را تغییر دهد.


خادمی اقدامات انجام گرفته تا به امروز را نیز این‌گونه تشریح کرد: مطالعات اولیه انجام شده و طرح‌های اشتغال‌زایی در حوزه‌های صنایع کوچک، کشاورزی و گردشگری آماده شده است. هم‌چنین در زمینه‌ی کارهای عمرانی نیز پروژه‌های ساخت مسکن روستایی، انتقال آب و برق‌رسانی، ساخت مدرسه، و ... پیش‌بینی شده که نحوه‌ی اجرایی کردن آن‌ها و تقسیم کار میان دستگاه‌های متولی به زودی نهایی خواهد شد.


انتهای پیام/4038


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب