کاملاً دخترونه؛ برنامهای که با خداحافظی شروع میشود
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، برنامه «کاملاً دخترونه»؛ دخترانهای واقعی از سبک زندگی، بایدها و نبایدها، خواستهها و ناخواستههای دختران است که شنبه تا چهارشنبه ساعت 11 روی آنتن شبکه سه میرود.
این برنامه 45 دقیقهای کاملاً در اختیار دختران است تا رازهای موفقیت هم جنسهایشان را بدانند. خبرهای دخترانه را بشنوند و با کارهای مورد علاقه هر دختری از سفرهآرایی و آشپزی تا خیاطی و چیدمان منزل بیشتر آشنا شوند. این برنامه دختران را به بیرون از خانهها میبرد و با دنیای تحصیل و دانش، کار و ورزش آشنا میکند. «کاملاً دخترونه» به دخترها یاد میدهد تا چطور از بنبستها عبور کنند و قلهها را فتح کنند.
به بهانه پخش اولین قسمت برنامه مژده لواسانی مجری «کاملاً دخترونه» به دلایل انتخاب نام برنامه اشاره کرد و گفت: برنامه فرصتی 45 دقیقهای برای دختران است تا علیرغم فشارها و سختیها به خود بیندیشند و به خودباوری برسند. تصور میکنم امروزه در زندگی دختران ما یک حلقه مفقوده وجود دارد و برنامه ما تلاش دارد تا با شنیدن صدای دختران این حلقه را بازسازی کند.
اینکه چرا «کاملاً دخترانه» با خداحافظی شروع میشود، سؤالی بود که مجری برنامه در جواب آن گفت: صحبتهای مجری بعد از تیتراژ ابتدایی نمادی است از چیزهایی که باید از زندگی دختران دور شود. پس از همان ابتدا با هر چیزی که دختران را از دخترانگیشان دور کرده خداحافظی و به دختران سلامی دوباره میکنیم.
وی با اشاره به اجراهایش در برنامههای گفتوگو محور نظیر «کافه سؤال»، «رو به راه» و «بهترین شکل ممکن» اضافه میکند: در این سالها مردم من را بیشتر در برنامههای گفتوگومحور شبانگاهی بعد از خبر 20:30 دیدهاند، نظر علی زاهدی بهعنوان تهیهکننده بود که نحوه اجرا متفاوت باشد. به طورکلی برنامه تلاش دارد از قالبهای رسمی عبور کرده و با فضایی شاد و متنوع سبک زندگی درست را به دختران یادآوری کند.
لواسانی دکور برنامه را نشانهای از این ساختارشکنیها دانسته و میگوید: در دکور قلممویی را میبینید که صفحه شهری خاکستری را رنگآمیزی کرده است. باور داریم نگاه دخترانه شادی، طراوت و سرزندگی به زندگی تزریق میکند. صورتی، رنگی دلخواه دخترانه است و پیمان قانع طراح دکور به زیبایی این نشانه را به برنامه آورده است.
این مجری تلویزیون در خصوص نحوه انتخاب مهمانان برنامه پاسخ داد: در طول زندگیم برنامهای را اجرا نکردم که به آن تعلق خاطر نداشته باشم و صرفاً اجرا را به عهده بگیرم. سالها در رادیو سردبیر بودم و این خاصیت برنامهریزی و اجرا همیشه همراه من بوده است. هیچ وقت اینطور نبوده که یک ربع قبل از برنامه برسم و بگویم موضوع برنامه چیست؟ یا مهمانها چه کسانی هستند؟
مجری برنامه تأکید می کند: دعوت از میهمانان برنامه نیز بر عهده همین تیم است. در هر حوزه افرادی با اقدامات ساختارشکنانه دعوت میشوند. مثلاً اگر بنا باشد در ورزش سراغ دختران موفق برویم باید ویژگیهای شاخصی داشته باشند و وجهه دخترانه زندگی خود را نشان دهند. ما در حوزههای فرهنگی، علمی و هنری و دیگر بخشها مهمانانی داریم و غیر از این ممکن است سوژه ما دخترانی خاص باشند که بخواهیم به آن بپردازیم و خودمان را محدود نمیکنیم. به عنوان مثال، باید به قصه دختران شینآبادی پرداخته شود.
لواسانی با قرائت این شعر «خواستنها همه موقوف توانستن بود» از قیصر امینپور ادامه میدهد: تلاش میکنیم تا به برنامهای ایدهآل برای دختران برسیم. برنامهای در جهت طرح مطالبات این قشر بزرگ در جامعه، کاری که بیننده احساس کند زبان خودش است. اینکه چقدر موفق باشیم با خداست اما دلمان میخواهد با «کاملاً دخترونه» نماینده این قشر در تلویزیون باشیم.
لواسانی در پاسخ به این سؤال که آیا پخش صبحگاهی زمانبندی مناسبی است؟ تأکید میکند: اصولاً برنامههای موفق مخاطب خود را پیدا میکنند؛ اگر چه برنامههای عصرگاهی مخاطب بیشتری دارند ولی تصور میکنم «کاملاً دخترانه» ظرفیت دارد تا ساعت 11 صبح را در تلویزیون پربیننده کند. بنابراین به چشم فرصت نیز به آن نگاه میکنیم.
مجری برنامه «کاملاً دخترونه» در خاتمه خاطرنشان کرد: هر روز آخر برنامه میگویم؛ دختران نیمی از دنیا هستند و نیم دیگر را میسازند. اگر بخواهیم آینده بهتری داشته باشیم، این دختران و زنان هستند که آن را میسازند و به این جمله ایمان دارم.
انتهای پیام/4073
انتهای پیام/