بازار کار در رشته زبان و ادبیات کردی گسترده خواهد بود
دکتر فردین اخلاقیان، رئیس دانشگاه کردستان در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره سابقه درخواست ثبت رشته زبان و ادبیات کردی اظهار داشت: سابقه این بحث به سال 82-83 برمیگردد که همکاران ما سرفصل این رشته را تهیهکرده و به شورای گسترش آموزش عالی بردند و رشته به تصویب شورای گسترش رسید. ولی نتوانستند مجوز تأسیس رشته در دانشگاهها را بگیرند و خوشبختانه امسال در دول تدبیر و امید این مجوز دادهشده و رشته تأسیس شد و امیدواریم امسال دانشجویان رشته زبان و ادبیات کردی را در دانشگاهها داشته باشیم.
وی تاکید کرد: این بحث از مطالبات دیرینه مردم کردستان بوده و در قانون اساسی هم این حق به افراد دادهشده و ما خوشحالیم که این اتفاق در دانشگاه کردستان به وقوع پیوست.
اخلاقیان درباره پیشبینی استقبال از این رشته در میان دانشجویان تأکید کرد: ما هنوز نمیدانیم. امسال آنها در کنکور ثبتنام کردهاند و باید ببینیم چه تعداد متقاضی در این رشته خواهیم داشت، اما بهطور مشخص متقاضی زیادی را در سطح استان میبینم و قطعاً مورد استقبال قرار خواهد گرفت، چراکه این رشته نوپاست و اشباعنشده و بازار کار مناسبی را میشود برای فارغالتحصیلان آن پیشبینی کرد.
ریاست دانشگاه کردستان در پایان با اشاره به بازار کار این رشته تصریح کرد: بازار کار این رشته گسترده خواهد بود، ادبیات کردی در جاهای زیادی کاربرد دارد، در سینما و کارهای اداری و مبادلات و روابط بین کردستان ایران و عراق و همچنین تدریس بازار مناسبی را خواهد داشت. استقبال از این رشته در بین کردها بیشتر خواهد بود، اما ما محدودیتی قائل نیستیم و نحوه انتخاب متقاضیان این رشته ، همانند ادبیات فارسی خواهد بود.
گفتنی است طبق دفترچه انتخاب رشته منتشره از سوی سازمان سنجش، دانشگاه کردستان امسال 40 نفر ظرفیت پذیرش رشته زبان و ادبیات کردی دارد.
انتهای پیام/