عزم راسخ نظام برای بهبود شرایط محیطزیست کشور/ پایان بررسی سیاستهای کلی محیط زیست در مجمع تشخیص
به گزارش گروه اجتماعی آنا، سید محمد مجابی، افزود: تصویب این سیاستها بدان جهت از اهمیتی فوقالعاده برخوردار است که بر اساس قانون اساسی، سیاستهای کلی در حوزههای مختلف پس از ابلاغ رهبری به عنوان یکی از مهمترین اسناد بالادستی، روشنگر و هدایتگر قوانین و برنامههای کشور است.
وی با اشاره به اینکه سیاستهای کلی نظام در حوزه محیطزیست برای نخستین بار با تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام به رهبری تقدیم میشود، گفت: بر اساس قانون اساسی این سیاستها پس از تایید و ابلاغ توسط رهبری لازمالاجرا خواهد بود.
رئیس کمیته محیطزیست مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: توجه به منابع حیاتی از جمله هوا، آب، خاک، همچنین تنوع زیستی از جمله مواردی است که در سیاستهای کلی مورد توجه جدی قرار گرفته است.
مجابی ضرورت ایجاد نظام هماهنگ و یکپارچه برای مدیریت محیطزیست کشور، همچنین توجه به رعایت عدالت و حقوق بین نسلی را از دیگر موراد مطروحه در سیاستهای کلی نظام در حوزه محیطزیست برشمرد و اظهار کرد: اقتصاد سبز، استقرار نظام حسابرسی زیستمحیطی، ارتقاء مطالعات، تحقیقها و گسترش سطح آگاهیهای زیستمحیطی، تقویت سرمایههای اجتماعی تحت عنوان فعالان حوزه محیطزیست و مباحث مربوط به دیپلماسی محیط زیست نیز در بندهای دیگر این سیاستها مورد توجه و تاکید قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اهمیت تصویب و ابلاغ سیاستهای کلی نظام در حوزه محیطزیست برای نخستین بار در کشور، همچنین بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری در دیدار 17 اسفندماه سال گذشته با مسئولان و فعالان حوزه محیطزیست، ابراز امیدواری کرد: با ابلاغ این سیاستها توسط رهبر معظم انقلاب و بهرهگیری از آنها در برنامههای میان مدت همچون برنامه ششم توسعه شاهد بهبود شرایط و جایگاه محیطزیست کشور باشیم.
رئیس کمیته محیطزیست مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: با توجه به شرایط کنونی آب و محیطزیست در کشور، ابلاغ سیاستهای محیطزیست توسط رهبری، فرصتی مغتنم برای ایجاد عزمی راسخ به منظور بهبود شرایط محیطزیست کشور است.
انتهای پیام/