دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 تير 1397 - 16:16
در دیدار وزیر علوم و دبیر کل سازمان دی ۸ صورت گرفت؛

بررسی راه‌های گسترش همکاری علمی ایران با کشورهای عضو دی ۸

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دبیر کل سازمان دی ۸ راه‌های گسترش همکاری علمی ایران با کشورهای عضو دی ۸ و پایه‌ریزی اقتصاد دانشی در این کشورها را مورد بررسی قرار گرفت.
کد خبر : 296111

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، منصور غلامی در این دیدار که صبح امروز در محل این وزارتخانه برگزار شد، ضمن آمادگی کمک علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران به کشورهای عضو، از تصویب تأسیس دانشگاه بین‌المللی «دی ۸» در شهر همدان قدردانی کرد و اظهار داشت: این دانشگاه به زودی فعالیت بین‌المللی خود را آغاز می‌کند و پذیرش دانشجو خواهد داشت.


داتوکو جعفر کوشعاری دبیر کل سازمان «دی ۸» نیز ایران را یکی از مهم‌ترین کشورهای علمی در جهان اسلام دانست و گفت: پیشرفت دانشگاه‌ها، علم و دانش و مقالات ایران در دنیا شگفت‌آور است و باید این تجربیات به دیگر کشورهای مسلمان نیز منتقل شود.


وی ضمن حمایت از تاسیس این دانشگاه به عنوان یک فعالیت علمی بین‌المللی، اظهار امیدواری کرد که این دانشگاه به رشد نیروهای انسانی کشورهای عضو کمک کند.


همکاری اقتصادی هشت کشور اسلامی در حال توسعه که به نام «دی ۸» مشهور است شامل کشورهای ایران، ترکیه، مصر، بنگلادش، پاکستان، نیجریه، مالزی و اندونزی است.


میزبانی جمهوری اسلامی ایران از دانشگاه بین‌المللی «دی ۸»، از سال ۱۳۹۴ به صورت جدی در برنامه‌های بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته و در همین سال نیز دانشگاه بوعلی سینای همدان مسئول راه‌اندازی آن شده است.


این دانشگاه در یک ساختار مشترک و بین‌المللی اداره می‌شود و هیات امنای آن وزرای علوم و دانشگاه‌های کشورهای عضو هستند؛ انتظار می‌رود اولین نشست هیات امنا در سطح وزیران کشورهای عضو در شهریور ماه سال جاری در تهران تشکیل شود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب