دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 تير 1397 - 10:46
در حاشیه برنامه روز پروژه مطرح شد؛

لزوم معرفی دستاوردهای دانشگاه به صنعت کشور

رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، یکی از مشکلات جامعه را عدم آگاهی صنعت کشور از دستاوردهای دانشگاه دانست.
کد خبر : 292388

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مجید نیلی احمدآبادی، رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، هدف از برگزاری روز پروژه در دانشگاه را ایجاد فعالیت بیشتر و امیدوار بودن دانشجویان به کارهای خود و افزایش کیفیت فعالیت دانشجویان به واسطه ارائه ایده‌ها برای همه ذی‌نفعان برشمرد.


وی افزود: یکی دیگر از اهداف ما این است که با ایجاد این فضا و امکانات، درصد قابل قبولی از دانشجویان به این بیاندیشند که پروژه کارشناسی خود را در مسیرها و حوزه‌هایی که امکان نوآوری همراه با ارزش اقتصادی در کشور است، تعریف کنند. این یک زیست‌بوم است و گام نخستین آن امیدواری دانشجویان به انجام این گونه فعالیت‌هاست.


رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران تصریح کرد: مساله مهم و قابل توجه عدم آگاهی ذی‌نفعان و جامعه از دستاوردهای دانشگاه است، که این خود منجر به کاهش میزان اثر بخشی دانشجویان در جامعه شده است.


نیلی عنوان کرد: اینگونه برنامه‌ها اجازه می‌دهد تا دانشجویان از ایده‌های یکدیگر با خبر شوند و هم‌چنین صنعت و علاقه‌مندان به یافته‌های علمی به آگاهی لازم در این حوزه‌ها دست یابند. امید داریم در سال‌های آتی درصد قابل توجهی از پروژه‌های کارشناسی منجر به توسعه اقتصادی کشور شود.


وی با بیان اینکه در دوره‌های پیشین برگزاری روز پروژه، از صنایع مختلف حضور داشتند و همچنین جوایزی را برای پایان‌نامه‌های برتر در نظر گرفتند، افزود: این بدان معناست که دستاوردها و ایده‌های دانشجویان مورد توجه صنعت قرار گرفته و در برخی از موارد حتی منجر به استخدام دانشجویان شده است اما هنوز زیر ساخت‌های لازم برای اینکه این ایده‌ها منجر به استارت‌آپ شود وجود ندارد، که امیدواریم با ایجاد مرکز نوآوری این اتفاق بیفتد.


وی با تاکید بر اینکه رویداد روز پروژه باید به‌ عنوان یک روال در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ادامه پیدا کند، از برگزاری جشنواره انتخاب پروژه‌هایی که وارد توسعه اقتصادی کشور می شوند در آینده خبر داد .


مصطفی صالحی‌نسب، مسئول برگزاری سومین رویداد روز پروژه نیز با بیان اینکه پروژه‌های کارشناسی دانشگاه تهران و بالطبع دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر جزو پروژه‌های با کیفیت هستند، گفت: این پروژه‌ها تا قبل از برگزاری رویداد روز پروژه به‌صورت خصوصی مورد دفاع قرار می‌گرفتند و بازتاب لازم را نداشتند.


وی افزود: برگزاری این رویداد اهدافی را به دنبال دارد که آگاهی صنعت و ذی‌نفعان از دستاوردها و ایده‌های دانشکده، تشویق پروژه‌های برتر و اصلاح پروژه‌های ضعیف از جمله اهداف برگزاری روز پروژه است.


مسئول برگزاری سومین رویداد روز پروژه خاطر نشان کرد: هدف آتی این رویداد تعریف کاربردی پروژه‌ها و تعریف آنها از طرف صنعت است. تا این پروژه‌ها توسط چندین دانشجو انجام و به رقابت گذاشته شوند. در حال حاضر پروژه‌هایی هستند که حامی صنعتی دارند، اما برنامه مدونی برای آنها وجود ندارد.


صالحی‌نسب در پایان تصریح کرد: دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در ۹ گرایش الکترونیک، بیوالکترونیک، سخت‌افزار، نرم‌افزار، آی تی، کنترل، قدرت، سیستم‌های دیجیتال و مخابرات در این رویداد با ارائه پوستر شرکت کرده‌اند.


در پایان این رویداد که به‌منظور تسهیل آگاهی ذی‌نفعان از دستاوردها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و دانش‌آموختگان آن و همچنین گسترش تعامل دو سویه با کارآفرینان، سرمایه‌گذاران، فناوران و فعالان صنعتی برتر کشور در راستای تقویت اقتصاد دانش‌بنیان برگزار شد، پروژه‌های برتر معرفی و از برگزیدگان تقدیر به عمل آمد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب