دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 تير 1397 - 01:45

بیل گیتس به دنبال ایمپلنت میکروتراشه به کوچکی دانه فلفل

بنیاد گیتس حمایت مالی خود را از ساخت یک میکروتراشه به اندازه یک دانه فلفل قابل تعبیه در بدن بیماران برای ثبت اطلاعات زیستی اعلام کرد.
کد خبر : 291471

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محققان در حال کار روی توسعه یک میکروتراشه جدید به کوچکی یک دانه فلفل هستند که می‌تواند اطلاعات را مستقیما نگهداری کند و پرونده پزشکی بیمار را به طور دقیق به‌روز نگه دارد.


دانشگاه کالیفرنیا ریورساید گزارش داد که ویلیام گروور، استاد مهندسی زیست‌شناسی در کالج مهندسی بورنز، کمک مالی از بنیاد بیل و ملیندا گیتس را برای حمایت از کار خود در زمینه فناوری میکروتراشه قابل تعبیه در بدن بیمار برای ثبت اطلاعات زیستی، دریافت کرده است.


این کمک مالی به ویلیام اجازه می‌دهد آزمایشگاه خود را توسعه دهد و میکروتراشه‌ها را زودتر بسازد.


گروور با استفاده از میکروتراشه‌ها، اطلاعات بیمار را به طور مستقیم از نمونه‌های بیولوژیکی ضبط می‌کند. هر تراشه یک شماره سریال منحصر به فرد دارد که با استفاده از یک تراشه دستی خوانده می‌شود. این شماره با اطلاعات بیمار در پایگاه داده یا پرونده کاغذی وی مرتبط است.


تراشه‌هایی به اندازه گرده فلفل


گفته می‌شود که این میکروتراشه‌ها واقعا میکرو هستند و بزرگ‌تر از یک دانه فلفل نیستند، بنابراین به راحتی وارد بدن می‌شوند. پس از انجام این فرآیند، تراشه‌ها به طور دائمی در داخل نمونه قرار می‌گیرند.


یک تراشه‌ خوان در محل ثبت و ضبط نمونه‌ها، اطلاعات تراشه را می‌خواند و پرونده پزشکی بیمار را به صورت مداوم و مستمر به‌روز می‌کند.


میکروتراشه‌های جدید یک جایگزین امن و کارآمد برای پزشکان و متخصصان هستند که در دنیای در حال توسعه، به داده‌های دقیق و به‌روز نیاز دارند.


حریم خصوصی بیمار محافظت می‌شود


به منظور حفظ حریم خصوصی بیمار، تراشه‌ها تنها شامل شماره‌های شناسایی هستند که اطمینان حاصل می‌کند که اطلاعات شخصی بیمار محرمانه نگه داشته می‌شود.


تحقیق در مورد تراشه‌ها ادامه دارد و کمک مالی بنیاد گیتس اکنون دست تیم گروور را برای بررسی هر گونه اثر بالقوه‌ای که ممکن است تراشه‌ها روی نمونه‌ها داشته باشد و برعکس باز گذاشته است.


مطالعات انجام شده برای ارزیابی این که آیا تراشه‌ها نیاز به پوشش‌های ویژه دارند، انجام می‌شود.


این کمک مالی که با عنوان جایزه «GCE» اهدا می‌شود، بخشی از ابتکار 100 میلیون دلاری است که توسط بنیاد گیتس تامین می‌شود و تیم محققان را 18 ماه تامین می‌کند.


جایزه GCE برای جذب بیشتر و سریع‌تر نوآوران جهان راه‌اندازی شده است تا امیدوارانه راه‌حل‌هایی برای برخی از چالش‌های سلامت و بهداشت و توسعه جهانی بیابد.


تا به امروز، بیش از 1365 پروژه در بیش از 65 کشور، این کمک مالی را دریافت کرده‌اند.


وبسایت آزمایشگاه گروور می‌گوید تیمش در خصوص توسعه این میکروتراشه‌ها و ابزارهایی که به روند توسعه ابزارهای جدید سرعت می‌بخشند، با انگیزه و پرشور است.


تکنیک‌های آنها می‌تواند در طیف گسترده‌ای از زمینه‌های مختلف، از جمله تشخیص پزشکی، علم مواد، سم شناسی و بسیاری موارد دیگر استفاده شود.


منبع: ایسنا


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب