دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 خرداد 1397 - 12:52

ایجاد شبکه منسجم از خیرین آموزش عالی در دانشگاه‌‌ها

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر ازوم ایجاد شبکه منسجم از خیرین آموزش عالی در دانشگاه‌ها گفت: ستاد خیرین آموزش عالی وزارت علوم موظف است هسته‌های دانشگاهی خیرین را به صورت یک شبکه منسجم مورد حمایت قرار دهد.
کد خبر : 283995

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر منصور غلامی، در نشست صمیمی با جمعی ازخیرین حامی علم و فناوری با تاکید بر لزوم بهره‌مندی ازظرفیت هموطنان خیر مقیم خارج از کشور گفت: در این خصوص باید برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد تا بتوانیم به صورتی منسجم و در قالبی خارج از ارتباطات دولتی از کمک‌ها ومساعدت‌های آنان بهره‌مند شویم.


غلامی در این نشست با قدردانی از فعالیت وزرای قبلی در خصوص ارتباط مستمر با خیرین حامی علم و فناوری اظهار کرد: در این دوره نیز این فعالیت‌ها به صورت گسترده و با سازماندهی وسیع‌تر ادامه خواهد داشت.


وزیر علوم با تقدیر از خیرین آموزش عالی عنوان کرد: در برخی از دانشگاه‌ها بنیاد خیرین آموزش عالی تاسیس شده است و سعی دارند به عنوان هسته‌های محلی در دانشگاه‌ها موارد مساعدت خیرین را بررسی و اجرا کنند و ستاد خیرین آموزش عالی وزارت علوم هم موظف است این هسته‌های دانشگاهی را به صورت یک شبکه منسجم مورد حمایت قرار دهد.


دکتر غلامی با بیان اینکه یکی از کمک‌های مهم و تاثیرگذار خیرین در بخش ساخت و سازهای دانشگاهی، انجام پنجاه درصدی این نوع از ساخت و سازها است، گفت: نشست‌ها با خیرین بزرگوار آموزش عالی باید به صورت مستمر برگزار و مباحث و پیشنهادات مطرح شده در این نشست‌ها به صورت کارشناسی پیگیری شود.


وزیر علوم یاد و خاطره مرحومان خیر دکتر تجدد، دکتر شهرستانی، دکتر باقرزاده، دکتر ابریشم چیان، دکتر فردوس و همسرشان را که در یک سال اخیر دار فانی را وداع گفته‌اند، گرامی داشت و برای آنان طلب آمرزش و مغفرت کرد.


پیش از سخنان وزیر علوم، دکتر حسین عسکریان ابیانه، مشاور وزیر علوم و دبیر ستاد خیرین وزارت علوم با بیان اینکه وظیفه ما در وزارت علوم، تسهیل امور خیرین است، گفت: هدف ما در ستاد خیرین وزارت علوم، گسترش فعالیت‌های خیرین و حامیان علم و فناوری از لحاظ کمی و کیفی است.


وی با اشاره به علاقه‌مندی دانش‌آموختگان خیر ایرانی مقیم خارج از کشور برای پیوستن به بنیادهای خیرین در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی گفت: در خصوص ساخت و ساز خیرین در دانشگاه‌ها باید جدیت بیشتری از سوی مسئولان صورت گیرد و همچنین در خصوص نگهداری از این سازه‌های دانشگاهی باید برنامه‌ریزی لازم انجام شود.


عسکریان ابیانه از خیرین حامی علم و فناوری درخواست کرد، علاوه بر ساخت و سازهای دانشگاهی که امری بسیار لازم و خدا پسندانه است، در اموری همچون علم آفرینی و کارآفرینی نیز بیش از پیش همت گمارند.


دکتر محمد تقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم نیز با بیان اینکه حضور در جمع خیرین برکات زیادی دارد، گفت: خیرین فراوانی هستند که در کشورمان به صورت منسجم و با همدلی فعالیت می‌کنند که از خیرین مدرسه‌ساز و دانشگاه‌ساز می‌توان به عنوان نمونه‌هایی از این بزرگواران نام برد.


وی با تاکید بر تشکیل کمیته‌ای برای جمع آوری اطلاعات جامع خیرین به صورت یک بانک اطلاعاتی گفت: بسیاری از خیرین ایرانی خارج از کشور نمی‌توانند در امور خیریه داخل کشور شرکت کنند و لازم است سریعاً بسترهای این کار فراهم شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب