دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 خرداد 1397 - 09:36

هدف از فعالیت‌های قرآنی ترویج فرهنگ دینی و انقلابی بین دانشجویان است

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، وجود بخش دانشگاهی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم را باعث افزایش انس و الفت دانشگاهیان با قرآن و آموزه‌های دینی دانست گفت: باید تلاش کنیم همه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی با قرآن و مفاهیم دینی بیش از پیش آشنا شوند.
کد خبر : 283398

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر غلامرضا غفاری اظهار کرد: حضور دستگاه‌های مختلف دانشگاهی همچون وزارت بهداشت، وزارت علوم، دانشگاه فرهنگیان، علوم و معارف قرآنی، دانشگاه علمی و کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، فنی و حرفه‌ای و... در نمایشگاه قرآن و ارائه دستاوردهای علمی، پژوهشی، هنری و همچنین پایان‌نامه‌های متعدد با موضوعات علمی با محوریت قرآن در نمایشگاه را باید به فال نیک گرفت.


وی افزود: سال گذشته مسئولیت بخش دانشگاهی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برعهده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود و ما تلاش کردیم برنامه‌های متنوعی را در این بخش به بازدیدکنندگان ارائه دهیم که امسال این مسئولیت برعهده وزارت بهداشت است و خوشبختانه این وزارتخانه در مدیریت بخش دانشگاهی عملکرد قابل تحسین و خوبی داشته است که از جمله می‌توان به برگزاری مسابقات شب‌های نورانی و همچنین نشست‌های تخصصی با موضوع قرآن و آموزه‌های دینی اشاره کرد.


غفاری با اشاره به اینکه دو دستگاه وزارت علوم و بهداشت به لحاظ وجود جمعیت دانشجویی از گستره بالایی برخوردار است، گفت: باید تلاش کنیم همه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی با قرآن و مفاهیم دینی بیش از پیش آشنا شوند و قطعاً برگزاری این نمایشگاه‌ها در سطح بین‌المللی یکی از همین راه‌هاست. ما باید با فعالیت‌های بیشتر در زمینه قرآنی در سطح دانشگاه‌ها، از مهجوریت قرآن بکاهیم و دانشجویان را بیشتر با مفاهیم قرآنی ودینی علاقه‌مند کنیم.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، حضور پرشور دانشجویان در نمایشگاه قرآن را مایه افتخار عنوان کرد و گفت: دانشجویان نسبت به سال‌های گذشته نسبت به قرآن و آموزه‌های دینی مانوس‌تر شده‌اند و ما به خوبی آثار و برکات قرآن را در زندگی آنها می‌بینیم.


وی حضور بخش قرآن و سلامت در نمایشگاه قرآن کریم را مایه افتخار وزارت بهداشت ذکر کرد وگفت: بسیار خوشحالم که وزارت بهداشت همه ساله اقدام به برگزاری بخش قرآن و سلامت می‌کند. ارائه خدمات مشاوره‌ای و پزشکی به بازدیدکنندگان کار ارزشمندی است که وزارت بهداشت به خوبی در مسیر تحقق سلامت مردم حرکت می‌کند. جای امیدواری است که مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت همه ساله تغییراتی در غرفه‌ها ایجاد می‌کند و امسال نیز چند غرفه را به بخش قرآن وعترت اضافه کرده است که باعث افزایش مخاطبان شده است.


غفاری با تاکید بر اینکه بحث سلامت یکی از مباحث کلیدی و مهمی است که همیشه طرفداران خود را در همه جا دارد، خاطرنشان کرد: برای مردم و عموم بازدیدکنندگان همواره دریافت مشاوره‌های پزشکی، سلامت و درمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و قطعاً برپایی بخش قرآن و سلامت وزارت بهداشت در نمایشگاه، وزنه‌ای برای نمایشگاه بین المللی قرآن کریم است و امیدوارم هر سال این بخش قوی تر از سال‌های گذشته باشد.


وی با اشاره به اینکه با نگاهی گذرا به بخش قرآن و سلامت وزارت بهداشت در نمایشگاه به خوبی مشخص بود که استقبال و تقاضای مردم برای دریافت خدمات در حوزه بهداشت و درمان و همچنین بحث مشاوره طب ایرانی و تغذیه و روزه داری بسیار زیاد است، اظهار داشت: امسال وزارت بهداشت در نمایشگاه قرآن کریم در بخش ارایه کتاب‌های تخصصی طب سنتی و توزیع بروشورهای علمی و پزشکی با مبحث دیابت، فشارخون و... بهتر از سال های گذشته ظاهر شده است.


وی همچنین از میزبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان خبر داد و گفت: امسال مفتخر هستیم که میزبان دانشگاهیان فعال عرصه قرآنی باشیم. البته سال قبل وزارت بهداشت میزبان شایسته‌ای در سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت بود.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این جشنواره‌ها و مسابقات، ترویج و پشتیبانی فعالیت‌های قرآنی است، اظهار کرد: تقویت دینی و ملی درمیان دانشگاهیان، ترویج فرهنگ دینی و انقلابی در میان نسل جوان دانشجو و افزایش نشاط اجتماعی و امید از دیگر اهداف ما است.


جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان در ۶ بخش و ۳۲ رشته همه ساله در سه مرحله دانشگاهی، منطقه ای و سراسری برگزار می‌شود و برگزیدگان در پایان به مرحله ملی که با همکاری وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد، دانشگاه علمی کاربردی، پیام نور، فنی و حرفه ای و دانشگاه فرهنگیان صورت گرفته است، راه می‌یابند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب