دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 ارديبهشت 1397 - 11:19
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان خبر داد؛

وقوع ۳۷ درصد طلاق ها در سال اول ازدواج

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از کاهش ۱۰درصدی طلاق در حوزه جوانان خبرداد و گفت: اگر دوره‌های آموزشی زوج‌ها در کشور اجباری شود، در مهارت افزایی و تحکیم بنیان‌های خانواده تاثیر گذار است.
کد خبر : 275855

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت ورزش و جوانان، محمد مهدی تندگویان در دیدار با آیت الله سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس حرم حضرت معصومه(س) که مدیر کل ورزش و جوانان استان قم وی را همراهی می‌کرد، افزود: ۲۰۰۰ تشکل جوان در حوزه‌های مختلف در کشور فعال هستند؛ تشکل‌های زنان سرپرست خانوار یکی از این تشکل‌هاست که ساماندهی شده‌اند و هدف از ایجاد این تشکل معرفی و عرضه تولیدات زنان برای کسب درآمد اقتصادی و کمک به معیشت زندگی است.


وی ادامه داد: با دستگاه‌های مختلف در جذب جوانان و تشکل‌های آنان از جمله سازمان جمعیت هلال احمر، کمیته امداد امام خمینی و سایر نهادهای مربوطه هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان این که ۲۰۰ دفتر رسمی مشاوره ازدواج زیر نظر این وزارت، خدمات ارائه می‌کنند، گفت: این دفاتر توسط تشکل‌ها در استان‌ها فعال است و خدمات مشاوره‌ای قبل و بعد از ازدواج را ارائه می‌دهند؛ این دفاتر به مدت سه سال فعال هستند همچنین در کنار این خدمات، دوره‌های رایگان آموزشی برگزار کرده‌اند.


وی تاکید کرد: در صورتی که دوره‌های آموزشی زوج‌ها در کشور اجباری شود، در مهارت افزایی و تحکیم بنیان‌های خانواده تاثیر گذار است، چرا که با اجرای این برنامه‌ها طی سال گذشته در حوزه جوانان، ۱۰ درصد کاهش طلاق داشته‌ایم.



تندگویان نسبت به وضعیت طلاق هشدار داد و گفت: ۳۷ درصد از طلاق‌ها مربوط به یک سال اول ازدواج و۴۷ درصد نیز زیر پنج سال است که نشان می‌دهد زوجین نسبت به یکدیگر شناخت کافی و مهارت ندارند.



وی با اشاره به این که سال گذشته یک میلیون زوج برای وام ازدواج ثبت نام کرده بودند، گفت: از این تعداد تنها ۱۵۰ هزار نفر هنوز وام ازدواج دریافت نکرده‌اند و بقیه با همکاری بانک ها موفق به دریافت وام ازدواج شدند و امسال با تدابیر صورت گرفته مبلغ وام ازدواج به ۱۵۰ میلیون ریال رسیده است.



معاون امورساماندهی جوانان وزارت ورزش و جوانان بر غنی سازی اوقات فراغت جوانان تاکید کرد و گفت: طرح‌های ویژه در این حوزه ارائه شده است که در حال پیگیری است تا جوانان بتوانند از ظرفیت‌های موجود آموزشی، فرهنگی و اجتماعی بهره‌مند شوند.



وی افزود: ستادهای ملی ساماندهی امور جوانان در کشور و به تبع آن در استان‌ها ایجاد شده است تا به وضعیت تشکل‌های جوانان رسیدگی شود تا در صورت کوتاهی عملکرد دستگاه‌ها، رسیدگی کنیم.



تندگویان گفت: برای ساماندهی برنامه‌ها و غنی سازی طرح‌های طلاب، نیازمند ایجاد شبکه گسترده استفاده از توان حوزه‌های علمیه هستیم تا دستاوردهای خوبی در این زمینه ایجاد شود.



وی با بیان این که پیوند جوانان با مراجع تقلید و مراکز حوزوی باید تقویت شود؛ افزود: یکی از مشکلات اساسی که برای جوانان به وجود آمده است بحث بحران هویتی است که این امر باعث شده است تا بخشی از اعتقادات جوانان کمرنگ شده و امید خویش را از دست دهند.


معاون ساماندهی امور جوانان با بیان اینکه باید باورهای اعتقادی و دینی را در جوانان تقویت کرد تا بتوانند در برابر مشکلات اجتماعی و اقتصادی قوی تر باشند، افزود: طی ۲۰سال گذشته مساجد محوریت برنامه‌های فرهنگی در محله ها بودند و برنامه‌های مختلف را اجرایی می کردند که این امر باید با جدیت بیشتر دنبال شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب