دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در مراسم معارفه عنوان شد؛

تاکید سرپرست واحد دزفول بر عملیاتی‌شدن تعامل دانشگاه، جامعه و صنعت

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول تاکید کرد که باید به توسعه تحصیلات تکمیلی و دوره‌های دکتری و کاربردی کردن تحقیقات روی آورده و به تعامل دانشگاه با جامعه و صنعت حالت عملیاتی دهیم.
کد خبر : 268713

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر علی افروس در مراسم معارفه خود و تکریم دکتر ناصر سراج خرمی رئیس سابق واحد دزفول که امروز با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد، بیان کرد: اکنون که بار سنگین مسئولیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد درفول بر دوش این جانب گذاشته شد تا در قامتی دیگر در خدمت دانشگاه و این خطه از میهن اسلامی باشم.


وی ادامه داد: همانگونه که معمار کبیر انقلاب دانشگاه را منشأ همه تحولات و موتور محرک توسعه کشور می دانستند و انسان سازی، مقابله با انحرافات و خرافات، تحول گرایی، تولید علم و تبدیل علم به ثروت و رفاه را از رسالت های دانشگاه تلقی می کردند، ایمان دارم که استقلال و اقتدار ملی به دست توانای دانشگاه و فارغ التحصیلان دانشگاهی و عزم ملی برقرار می شود و این نهاد مقدس پیشقراول فرهنگ و اقتصاد است.



افروس گفت: مردم دزفول و شمال خوزستان از ما دانشگاهیان انتظار دارند تا با تمام امکانات در راستای اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان پیشگام باشیم و در توسعه کیفی دانشگاه بکوشیم. توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در این برهه از زمان باید با رویکرد نسل سوم یعنی دانشگاه های کارآفرین باشد و بر اساس تقاضا و نیاز بخش های مختلف جامعه، فعالیت های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی آن هدایت شود.


سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول افزود: این دانشگاه بزرگ که از قطب های مهم فنی و مهندسی کشور است با حفظ استقلال، رسالت خود می داند که نقش مهمی در توسعه و آبادانی منطقه ایفا کند بنابراین مجموعه دست اندرکاران و مسئولان باید نسبت به توسعه این دانشگاه اهتمام ویژه ای داشته باشند.


افروس درباره قدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: این واحد دانشگاهی در سال ۱۳۶۶ در یک مدرسه شروع به کار و مسیر تکاملی خوبی را در این سه دهه طی کرده است. خداوند را شاکرم که این دانشگاه بزرگ در منطقه ای واقع شده که مردم آن در طول تاریخ مردمی عالم‌پرور، علم دوست، و ولایتمدار بوده‌اند و همة عموم مردم منطقه یار و پشتوانة غنی دانشگاه و دانشگاهی هستند.


وی بیان کرد: منطقه ای که با دارابودن نخبگان و مردمی سرزنده و تلاشگر، سابقه تاریخی قدیمی ترین دانشگاه جهان، شرایط ژئو پلیتیک منطقه‌ای و دارابودن نیروی انسانی خدادادی و استعدادهای بی‌نظیرش در منابع آب و خاک، صنایع نوپا، کشاورزی، طبیعت زیبا، و غیره می‌تواند به قطب بزرگ دانشگاهی کشور مبدل شود.


این مسئول خاطرنشان کرد که در این راستا باید به توسعه تحصیلات تکمیلی و دوره‌های دکتری و کاربردی کردن تحقیقات روی آورده و به تعامل دانشگاه با جامعه و صنعت حالت عملیاتی دهیم. روی تحقیقات متقاضی محور سرمایه‌گذاری کرده و با بهره‌گیری از نتایج اینگونه تحقیقات، تشکیل حلقه های علمی، توسعه شرکت های دانش بنیان در حل مشکلات منطقه سهیم باشیم. فقط از این طریق است که حلقه مهم زنجیره ثمردهی علم و فناوری و صنعت و بازار عملی خواهد شد.



افروس گفت : بنده در طول دوران مسئولیت خود ، دست تمام کسانی را که با محبت و از سر دلسوزی خواهان همکاری در زمینه پیشرفت دانشگاه و شهرستان را دارند به گرمی می فشارم. هر سازمانی، نهادی و مقامی بخواهد همکاری کند، قدمش به دیده منت، اینجا یک مکان مقدس است، اینجا عزیزان ما اعضای هیات علمی دانشگاه، کارکنان خدوم و جوانان دانشجو بوده که همگی در راستای توسعه و پیشرفت کشور و منطقه در حال تلاش هستند و نیازمند حمایت و همکاری مردم، همه سازمان ها، نهادها و مقامات عالیه در این جهاد علمی هستیم.


سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول عنوان کرد: بدیهی است که در رسیدن به این مطلوب، تلاش، همدلی، یاری و وفاق و وحدت همه نهادهای علمی، آموزشی، پژوهشی فرهنگی دانشگاه، تشکل‌های اسلامی کانون‌های دانشجویی و انجمن‌های علمی بسیار تعیین‌کننده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب