دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 اسفند 1396 - 13:47
معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت:

الکترونیکی کردن خدمات سلامت در سال ۹۷ به ثمر می‌رسد

معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت گفت: اقداماتی که در حوزه الکترونیکی کردن خدمات سلامت از 4 سال قبل آغاز شده است، در سال 97 به ثمر می‌رسد.
کد خبر : 267748

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت؛ علی اکبر حق دوست با اشاره به برگزاری نشست مشترک وزرای بهداشت درمان و آموزش پزشکی و ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با توجه به اینکه عزم دولت و وزارت بهداشت بر مدیریت منابع است، داشتن اطلاعات به روز، به هنگام، جامع و کامل که بتواند محل‌های هزینه‌ها را شناسایی کرده و کنترل کند، به عنوان یک ضرورت از سوی دولت به دو وزارتخانه بهداشت و ارتباطات ابلاغ شد.


وی ادامه داد: بین وزارت بهداشت و وزارت ارتباطات زمینه‌های همکاری خوبی وجود دارد، از جمله اینکه وزارت ارتباطات می‌تواند دسترسی ما را به دیتا بانک‌های سایر معاونت‌ها و وزارتخانه‌هایی که داده‌های مرتبط با حوزه سلامت دارند، فراهم و تسهیل کند و در تامین نیروهای تخصصی انسانی نیز کمک کند.


معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت دراین خصوص ادامه داد: در وزارت بهداشت و وزارت ارتباطات، بعضی از قوانین و مقررات دست و پا گیر است که با گفت و شنودهایی که صورت گرفت، نقاطی مشخص شد، تا تسهیلاتی در زمینه قوانین و مقررات و دسترسی‌ها ایجاد شده و همچنین استارت آپ‌هایی در این زمینه راه اندازی شود.


حق دوست اظهار کرد: به نظر می‌رسد، با تمهیداتی که انجام شده، اقداماتی که در حوزه الکترونیکی کردن خدمات سلامت از 4 سال قبل آغاز شده است، در سال 97 به ثمر برسد و سال 97 سال به یاد ماندنی در این حوزه خواهد بود.
معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت در خصوص قول‌هایی که از سوی وزارت ارتباطات داده شد، گفت: وزیر ارتباطات در حوزه دسترسی‌ها، بیمه تکمیلی، تامین نیروی انسانی متخصص، دیتا بانک‌ها و مشاغل جدیدی که می‌تواند در حوزه سلامت در ارتباط با IT ایجاد شود، قول همکاری داد و قرار است تیم مشترکی از دو وزارتخانه نقشه راه تهیه کنند.


وی در خصوص تاثیر خدمات الکترونیک در نظام سلامت گفت: الکترونیکی کردن خدمات و استفاده از فناوری اطلاعات، به کیفیت، جامعیت و پوشش عادلانه خدمات و کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند و در واقع پلی است که فاصله نقاط محروم با مراکز استان‌ها را کاهش می‌دهد و ضمن اینکه کیفیت خدمات افزایش پیدا می‌کند، سرعت انتقال اطلاعات و خدمات ارتقا داشته و هزینه‌ها کمتر می‌شود که ما در هر چهار بعد پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب