تهران رتبه دوم نشست زمین در جهان/ لزوم پاسخگویی مسئولان فعلی و قدیم
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت علوم، دکتر سیدخلاق میرنیا در این نشست با ابراز خرسندی از ورود دانشگاه به عرصه جامعه گفت: اکنون دانشگاه مثل یک بدن حساس به مسائل اجتماعی حساسیت نشان میدهد. ذات دانشگاه دخالت در امور جامعه است. یعنی آنکه بتواند مسائل و مشکلات را کنکاش کند، بررسی کند، نتیجه بگیرد و در نهایت راهحل خودش را ارائه کند.
رئیس دانشگاه مازندران در ادامه با بیان این مطلب که برای جبران کمبود آب راههای مختلفی وجود دارد، اظهار کرد: آیا ما همه راهها را رفتیم؟ حداقل کاری که ما باید انجام دهیم این است که الگوی کشت ایران را تعریف کنیم. در کجا چه بکاریم. ما در ۱۷ استان کشور برنج کاری داریم. مصرف آب برنج زیاد است پس چرا الگوی کشت را تعریف نکردیم که کشت برنج در این نقاط ممنوع باشد.
میرنیا همچنین بر لزوم پاسخگویی مسئولان قبلی و فعلی کشور در خصوص عملکرد خود در حوزه آب و موارد مرتبط مانند کشاورزی تاکید کرد و افزود: اگر مشکل اقتصادی داریم اول صرفه جوییها را انجام دهیم، محاسبه کنیم، جاهایی که هزینه اضافی و بیهوده میشود، اصلاح کنیم. اگر به جواب نرسیدیدم، به دنبال راه حلهای دیگر بگردیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت تهران اشاره کرد و گفت: شما در آمار روزانه میبینید که تهران بعد از مکزیکوسیتی تنها شهری است که بیشترین نشست زمین را دارد. مکزیکوسیتی سالی ۳۶ سانتیمتر پایین میرود و تهران سالی ۳۳سانتی متر، یعنی ژئومورفولوژی ما در کشور در حال تغییر است و احتیاج به هیچ زلزلهای نیست خودمان زلزله را ایجاد کردیم. آنهایی که در گذشته مسئولیت داشتند، آیا تا به امروز پاسخ دادند که به چه دلیل ۵۰۰ هزار چاه غیر مجاز در کشور وجود دارد.
انتهای پیام/