دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 بهمن 1396 - 11:59
در نشست خبری تشریح شد:

جزئیات برگزاری کنفرانس بین‌المللی مدیریت منابع طبیعی

نشست خبری کنفرانس بین‌المللی مدیریت منابع طبیعی در کشورهای در حال توسعه صبح امروز با حضور دکتر حسین آذرنیوند رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد.
کد خبر : 261626

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر زارع مدیر کل فرهنگی دانشگاه تهران در این نشست گفت: این همایش در راستای اهداف برنامه سوم دانشگاه تهران برنامه‌ریزی شده است کارآفرنی مسئولیت‌های اجتماعی و بین‌المللی شدن از اهداف مهم برنامه سوم دانشگاه تهران است و این همایش در راستای افزایش مسئولیت‌های اجتماعی و بین‌المللی شدن دانشگاه تهران برگزار می‌شود.


وی ادامه داد: منابع طبیعی ضامن بقای حیات است و لازم است در زمینه فرهنگسازی وحفاظت از منابع طبیعی اقداماتی را انجام دهیم رسالت دانشگاه فرهنگسازی حفاظت از محیط زیست در بین عموم مردم است.


زارع اضافه کرد: ما سعی داریم تا انجمن‌های دانشجویی خود در راستای مسئولیت‌پذیری اجتماعی و فرهنگسازی‌های مناسب اقدام کنند.


نبود برنامه جامع محیط زیست را به قهقرا برده است


در ادامه این نشست دکتر حسین آذرنیوند رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران با بیان اینکه منابع طبیعی هر کشوری محیط زیست آن کشور را می‌سازد، اظهار داشت: محیط زیست کشورمان شرایط مناسبی ندارد و چپو راست تهران به دلیل آلودگی هوا تعطیل می‌شود ریزگردها کشور را فراگرفته‌اند و همه اینها به خاطر بی‌اعتنایی و توسعه ناموزن و بی‌توجهی به منابع طبیعی است.


رئیس کنفرانس بین‌المللی مدیریت منابع طبیعی در کشورهای در حال توسعه تاکید کرد: متاسفانه به جای انجام فعالیت‌ها در چارچوب مشخص و بر اساس برنامه جامع هر نهادی کار خود را می‌کند و به همین خاطر محیط زیست ما به قهقرا رفته است.


وی اضافه کرد: وقتی فضایی برای تنفس وجود نداشته باشد مطمئنا بقیه اقدامات ما هم بی‌فایده است. دانشگاه منابع طبیعی دانشگاه تهران به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه کشور از روز تاسیس خود رسالتش حفظ منابع طبیعی بوده است دانشگاه منابع طبیعی زاییده سازمان ملل در ایران است.


حسین آذرنیوند خاطر نشان کرد: قلب تپنده دانشگاه دانشجو است و تمام تلاش دانشگاه این است تا بستری را فراهم کند و این قلب پرتلاش تپش داشته باشد.


وی ضمن تشکر از انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برای برگزاری این کنفرانس گفت: دانشجو نباید بی‌تفاوت باشد وقتی که فعالیت مثبت و علمی داشته باشد می‌تواند تحولات زیادی را خودجوش نه با دستور و ایجاب به سرانجام برساند. خوشبختانه درخواست دانشجویان ما توسط 39 کشور با استقبال خوب و مثبتی پاسخ داده شد و محققان این کشورها در این کنفرانس حضور خواهند داشت.این محققان کارگاه‌های آموزشی برگزار خواهند کرد و سفری به برخی از مناطق کشور دارند.


رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران با بیان اینکه ارتباط دانشجویان داخل و خارج یکی از اقدامات مناسب بین‌المللی کردن دانشگاه‌ها است، تاکید کرد: با سازمان‌ها و نهادهای مختلف مرتبط با این کنفرانس هماهنگ شده است که با استقبال خوبی مواجه شده و امیدواریم خروجی مناسب را هم داشته باشیم.


حضور 40 محقق از 39 کشور دنیا در کنفرانس مدیریت منابع طبیعی


همچنین در ادامه این نشست حسن خسروی دبیر علمی کنفرانس مدیریت منابع طبیعی در کشورهای در حال توسعه گفت: بعد از انتشار فراخوان این کنفرانس سه هزار و 750 شرکت‌کننده تمایل داشتند تا در آن حضور داشته باشند اما بعد از بررسی تخصص‌های افراد در مرحله اول 33 نفر و بعد هم 7 نفر دیگر را به آنها اضافه کردیم و در نهایت 40 نفر از 39 کشور جهان در این همایش حضور خواهند داشت.


به گفته خسروی از 88 شهر کشور اساتید و دانشجویان مختلفی به این همایش مقاله فرستادند که جمعا 397 مقاله دریافت شده و 40 مورد آن از محققان خارجی و بقیه از شرکت‌کنندگان داخلی هستند.



برنامه نهایی کنفرانس مدیریت منابع طبیعی به سازمان ملل ارسال می‌شود


دبیر اجرایی همایش مدیریت منابع طبیعی در کشورهای در حال توسعه نیز در این نشست خبری با بیان اینکه در این همایش بیشتر دانشجویان مورد تاکید بودند، گفت: دانشجویان را مورد تاکید قرار داده‌ایم تا رهبران آینده محیط زیست را دورهم جمع کنیم و بتوانیم یک برنامه‌ریزی مناسب به لحاظ آکادمیک برای آنها داشته باشیم.


علی حمیدیان اضافه کرد: برنامه‌های فرهنگی برای شرکت‌کنندگان خارجی این همایش در نظر گرفته شده و شب سینما، شب موسیقی و آشنایی با زبان فارسی از جمله این برنامه‌ها است. به عنوان خروجی این همایش نیزقرار است برنامه نهایی تدوین و به حوزه محیط زیست سازمان ملل فرستاده شود.


به گزارش خبرنگار آنا، آبخیزداری، بیابان‌زدایی، مرتع‌داری، تنوع زیستی، ارزیابی محیط زیست و آلودگی‌های آن، شیلات، ماهی‌شناسی، علوم جنگل، علوم وصنایع چوب و کاغذ، اکوتوریسم و فناوری‌های نوین در مدیریت منابع طبیعی از جمله محورهای این کنفرانس است.


کنفرانس بین‌المللی مدیریت منابع طبیعی در کشورهای در حال توسعه در روز 6 اسفند امسال در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران از ساعت 8 تا 18 بعد از ظهر خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته