شاخص امید به زندگی و جمعیت با سواد در کشور افزایش یافته است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، معصومه ابتکار با بیان اینکه جوان امروز با استفاده از شبکههای مجازی باید این تحولات را رصد کرده و با دوران پیش از انقلاب مقایسه کند، اظهار کرد: سواد ایرانیها نیز در ابتدای انقلاب حدود ۵۵ درصد بود و امروز بالای ۹۰ درصد جمعیت کشور باسوادند و در این زمینه باید دید که تفاوت تا کجاست.
وی با تاکید بر اینکه دانشجو در مسیر حقیقت طلبی و گفتن حقیقت با همه هزینههایی که داده، عقب ننشسته است، گفت: مطالبهگری جریان دانشجویی بسیار مهم است و دانشجو همواره باید برای طرح انتقادات و اندیشه ورزی رو به جلو حرکت کند.
معاون رئیس جمهوری اضافه کرد: مهمتر از حرکت در مرزهای دانش در دوران دانشجویی، خود شکوفایی است و این رمز دوران دانشجویی است تا از این فرصت برای شکوفایی روح، روان، فکر و اندیشه استفاده شود.
وی به دانشجویان توصیه کرد: ما باید با آخرین تحولات و واقعیات دنیا و کشور آشنا شویم و مهارت ارتباطی خود را افزایش داده تا قدرت تحلیل اخبار را داشته و مهارت زندگی را یاد بگیریم تا زندگی بهتر و مطلوبتری را برای زنان و مردان سالم در خانواده سالم و در نهایت جامعه سالمی داشته باشیم.
معاون رئیس جمهوری به گفتوگوی بیننسلی در دولت دوازدهم اشاره کرد و گفت: این مورد از برنامههای اصلی دولت است و از خانوادهها شروع میشود تا به مدارس، دانشگاهها و تا سطح ملی نیز ارتقا مییابد.
وی افزود: جریانهای دانشجویی میتوانند پیشرو در گفتوگوی بین نسلی، نقش اساسی را ایفا کنند، تا به مردم سالاریدینی نزدیک تر شده و حقوق حقه مردم را که در قانون اساسی آمده، بر آورده کنیم و وظیفه دانشگاه این است که زمینه سازی لازم را برای این که مهارت کارورزی را که منجر به ارتقای مهارتهای دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی است را افزایش دهد.
ابتکار ادامه داد: امروز آفت بزرگی که بسیار بسیار خطرناک است، تحریف تاریخ و اخبار دروغ است که با سوء استفاده از فضاهای ارتباطی موجود، تحلیلهای نادرست را به یک جامعه تزریق میکند و اگر در مقابله با این موارد قدرت، توان ومهارت ارتباطی را نداشته باشیم، آسیب خواهیم دید.
انتهای پیام/